Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Talán idegesítő az illető személyisége? És lehet h ez eléggé zavar egyeseket.. Mást nem tudom milyen indok lehet.
2/9 anonim válasza:
Fú de általánosítás. Irántam nem érdeklődik senki, na ez a baj, de azért elvagyok :)
3/9 A kérdező kommentje:
depressziós vagyok, nincsenek barátaim, a humor az orvosságom amit itt kapok
2014. máj. 11. 17:00
4/9 anonim válasza:
Ezt nem értem. Miért lenne baj?
Csak akkor probléma ha azaz ember ki akar nyírni.
5/9 anonim válasza:
miért lenne baj? azt nem szeretem, ha valaki iszonyatosan nyomul, legyen az barátság vagy ismerkedési szándék.
6/9 A kérdező kommentje:
Ha valakinek elismerem a pozitív tulajdoságait és nagyra értékelem, az nagyon b..is?
2014. máj. 11. 17:07
7/9 anonim válasza:
attól függ, hogy teszed. az mindenképp ijesztő, ha valakinek nyalod a seggét, kivéve ha az illető a főnököd és elvárja :D ha van alkalom rá, pl segít egy nehéz leckét megoldani, akkor nem gáz. de ha a semmiből letámadod, hogy jaj de okos vagy, úgy imádlak, az ijesztő.
8/9 A kérdező kommentje:
Miért az a menő ha szóbelileg is belerúgok a másik emberbe?
A valóban létező jó tulajdonságokat elismerni az miért tolakodás?
2014. máj. 11. 17:13
9/9 anonim válasza:
Nem az, csak nem mindegy, milyen a stílus. Ezt érezni kell, nem igazán lehet definiálni. Kommunikációs képesség, tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!