Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni, ha a szexhiány rontja a koncentrációd?
Egyszerűen már nem bírok semmire koncentrálni, annyira elvonja mindenről a figyelmemet ez a szexhiány. Itt a vizsgaidőszak is, de mem bírok egyszerűen egy helyben megmaradni. A segíts magadon dolog se ér sokat, jó esetben 20-30 percre jobb aztán ugyan ez... Tegnap már 8* "estem magamnak", a végén már nekem fájt, de nem bírom a figyelmem elterelni. Ezzel mit lehetne szerintetek kezdeni? A vágjam le a tököm nem opció...:)
21F
Szerezz be egy csajt. Nem kell komoly kapcsolatra gondolni, huszon-par evesen teljesen elfogadott a "dugopajti" szerep, es meglepodnel mennyi lany keres csak ilyenre pasit! (Mondjuk en konnyen beszelek, itt Daniaban a csajok lenyegeben radvetik magukat)
Viszont ha tenyleg ennyire durva, lehet el kene menni egy dokihoz, kezdeskepp haziorvos, aki majd tovabbkuld a megfelelohoz, ugyanis ez lehet hormonalis tultenges is. Amennyiben nem tulzott merteku, nagyobb mennyisegu testmozgas segit rajta (futas, rendszeres edzes, megterhelobb kuzdosportok), illetve etrendvaltas is helyre tudja pofozni. De ha nagyon sulyos, akkor csakis hormonterápia segít.
#8 vagyok
Adj lejjebb az igenyeidbol :D nem a tokeletes partnert keresed eleted vegeig, hanem valaki olyat aki ki tudja elegiteni egy testi igenyedet. Lehet hogy nem jon be teljesen, de gondolj bele milyen lenne megdugni, es ha felizgat a gondolata, akkor hajra, probald be nala.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!