Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok ujjazási tanácsokat adni?
Figyelt kérdés
Mostanában kezdtem el ujjazni a barátnőmet. A csiklóját szoktam nagyon izgatni,akár egy 15 perces ujjazásból 10 percet,de mindig mondja hogy ne csak a csiklóját,mert ha elmegy csak a csiklótól akkor nem tudja eldönteni,hogy elélvezett e vagy sem,a hüvely izgatásánál meg nekem fárad el az alkarom elég hamar. Szóval adjatok tippeket légyszíves :)2014. máj. 11. 19:17
1/7 anonim válasza:
Hát...megmutatni könnyebb lenne.
no persze közben magyarázva.
2/7 anonim válasza:
a hüvelyben begötbített mutatóujjal meg kell keresni a gpontot, és azt ell izgatni, esetleg kiegészítve csiklónyalással, ha kicsit fárad a kezed.
3/7 A kérdező kommentje:
honnan tudom,hogy megtaláltam a g-pontot?
2014. máj. 11. 19:23
4/7 anonim válasza:
a làny egyre jobban és láthatóan jeleit adja. (sóhaj, nyögés, remegés)
5/7 anonim válasza:
Szerintem a G pont dolog hülyeség. Sima csikló izgatással, behatolás nélkül is eredményes egy ilyen akció.
6/7 A kérdező kommentje:
hát igen az,de sajna nem tudja olyankor hogy mikor megy el,azt mondta mert ha maxon van mindig az inger,akkor nem tudja eldönteni
2014. máj. 11. 19:31
7/7 anonim válasza:
ha nem tudja, akkor nem ment el. Azt megérzi, ha elélvez és biztos lesz benne.
Azt teheted, hogy figyelsz arra, mi mikor jó neki, és igyekszel azt tenni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!