Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tudnátok ujjazási tanácsokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok ujjazási tanácsokat adni?

Figyelt kérdés
Mostanában kezdtem el ujjazni a barátnőmet. A csiklóját szoktam nagyon izgatni,akár egy 15 perces ujjazásból 10 percet,de mindig mondja hogy ne csak a csiklóját,mert ha elmegy csak a csiklótól akkor nem tudja eldönteni,hogy elélvezett e vagy sem,a hüvely izgatásánál meg nekem fárad el az alkarom elég hamar. Szóval adjatok tippeket légyszíves :)
2014. máj. 11. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát...megmutatni könnyebb lenne.

no persze közben magyarázva.

2014. máj. 11. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
a hüvelyben begötbített mutatóujjal meg kell keresni a gpontot, és azt ell izgatni, esetleg kiegészítve csiklónyalással, ha kicsit fárad a kezed.
2014. máj. 11. 19:22
 3/7 A kérdező kommentje:
honnan tudom,hogy megtaláltam a g-pontot?
2014. máj. 11. 19:23
 4/7 anonim válasza:
a làny egyre jobban és láthatóan jeleit adja. (sóhaj, nyögés, remegés)
2014. máj. 11. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a G pont dolog hülyeség. Sima csikló izgatással, behatolás nélkül is eredményes egy ilyen akció.
2014. máj. 11. 19:29
 6/7 A kérdező kommentje:
hát igen az,de sajna nem tudja olyankor hogy mikor megy el,azt mondta mert ha maxon van mindig az inger,akkor nem tudja eldönteni
2014. máj. 11. 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:

ha nem tudja, akkor nem ment el. Azt megérzi, ha elélvez és biztos lesz benne.

Azt teheted, hogy figyelsz arra, mi mikor jó neki, és igyekszel azt tenni.

2014. máj. 11. 19:39

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!