Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, nő, akit izgat a szívdobogás?
Figyelt kérdés
Ha lehet, ne ízléstelenkedjünk! Szívdobogás iránt rajongó lányokat, nőket keresek beszélgetés, később esetleg találkozás céljából!
Előre is köszönöm, ha mellőzítek a durva, sértő válaszokat.
2014. máj. 11. 20:36
1/9 anonim válasza:
igen, tapasztaltam valaki mellett, akivel együtt jártunk.
2/9 A kérdező kommentje:
Tényleg? Mesélnél erről, ha megkérhetlek? Nagyon érdekel! Köszönöm
2014. máj. 11. 20:56
3/9 anonim válasza:
ott van a közeledben, meg se kell moccannia. ez a legfeltűnőbb esemény, hogy dobog a szíve. egy darabig türelmesen hallgatod. aztán közelebb akarsz kerülni. még közelebb.
4/9 A kérdező kommentje:
Szóval az van, hogy én férfi vagyok és érdekel a szívdobogás. Nagyon. És találkoztam már olyan nővel, akit szintén, de most szeretnék ismét találkozni ilyen nővel, hogy megosztható legyen ez a szenvedély.
2014. máj. 11. 21:12
5/9 anonim válasza:
Szexuálisan nem izgat, de ha szeretek valakit,olyan biztonságos és meghitt érzés egymás szívét hallgatni.
6/9 lionnoil válasza:
nekem szivritmus zavarom van attol ugy beindulnak huu:D
7/9 A kérdező kommentje:
Izgalmas hallgatni a szabálytalanul dobogó szívet!
2015. ápr. 10. 10:39
8/9 anonim válasza:
Engem az, ha az én szívdobogásom vizsgálják...
9/9 A kérdező kommentje:
És milyen szívvizsgálat érdekel, izgat?
2015. ápr. 17. 14:07
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!