Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk veltek történt olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk veltek történt olyan hogy recskázás közben valamelyik tesreszetekre kerul a cucc?

Figyelt kérdés
Itt gondolok a hasra, kezre esetleg masvalahova. mit tesztek ilyenkor?? nem undorodtok a dologtol??

2014. máj. 11. 20:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Direkt a számba szoktam célozni.
2014. máj. 11. 20:53
 2/14 anonim ***** válasza:
Mindig. Sohasem élvezek papírzsebkendőbe. Általában letöltöm magamról WC papírral vagy törlőkendővel. Mégis, miért undorodnék a saját testem nedvétől???
2014. máj. 11. 20:55
 3/14 anonim ***** válasza:

Szerinted mit teszünk olyankor? Rajta hagyjuk? :D

Hasra hogy megy? Hanyatt csinálod, fejre célzol? :O

4/14 anonim ***** válasza:
94%
Terhes is lettem.
 5/14 anonim ***** válasza:
soha,de a plafon überel egy cseppkőbarlangot:DDDD
2014. máj. 11. 21:00
 6/14 anonim ***** válasza:
a kézre minden helyzetben megy, hátradőlve mindenképp megy a hasra is, le kell törölni, kezet kell mosni, mitől lenne undorító? hogy lehet úgy kiverni, hogy ne menjen sehova se?
2014. máj. 11. 21:06
 7/14 anonim ***** válasza:
Ja ennyi #6-os! Menjen inkább a szőnyegre?:D
2014. máj. 11. 21:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Kezembe, hasamra sokszor fejeztem már be, mert a zsepit nem szeretem. És volt már, amikor nagyon kanos voltam, hogy feljebb is, akár fejmagasságig fellőttem vele... :D
2014. máj. 11. 21:24
 9/14 A kérdező kommentje:
akkor jo mert azt hittem hogy en vagyok az egyetlen aki egyaltalan nem unorodik tole. beszeltem par haveral es ok mind azt mondtak hogy hujj meg ilyenek
2014. máj. 11. 21:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten szeretek magamra élvezni.
2014. máj. 11. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!