Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarom szexelni, de közben barátom van, te melyik mellett döntenél?
Van barátom 1,5 éve, kezd megromlani a kapcsolatunk, de mindig rájövünk, ha különválunk, h szeretjük egymást és együtt maradunk és ez eddig így jó volt.
Viszont szombaton egy házibuliban úgy alakult, hogy egy fiú mellett kellett aludnom, aki már régebben tetszett, de mindig elnyomtam ezt magamban. És arra keltem, hogy simogatja a lábam és kedvesen odabújt, hogy megcsókoljon. Nem viszonoztam, csak mondtam álmosan, hogy légyszi ne.
Örülök, hogy ellen tudtam állni, de azóta ezen kattogok, és napi 3x kell önkielégítenem, annyira felizgulok, csak a gondolattól is, hogy vele történjen valami. Ügye az új, az izgalmas... De minden vágy csak addig tart izgalomban, amíg meg nem kapod, így nem akarom feláldozni a kapcsolatom egy szexért, viszont ha meg erre vágyom, valami nem jó most.
Mit csináljak?
22/L
Hát ez eléggé ri..acosra sikeredett..
A srác aki veled van jobbat érdemel.
nem értem, hogy miért ribizlizitek le.
szerintem egyáltalán nem az, sőt, az írásból nekem egy hűséges lány képe jött le.
1,5 év az sok idő. szerintem dobd fel valahogy a kapcsolatotokat azért, hogy izgalmassá váljon számodra az is újra. hogy érdekesebb legyen, mint az a tény, hogy te, aki párkapcsolatban élsz, felkeltetted egy másik ember figyelmét. :)
sok itt a primitív totál értelmetlenül r.bancozó kisfiú....
szerintem is még próbálj javítani a kapcsolatodon, továbbra is kitartani a barátod mellett. bár nem a legjobb jel, ha csak akkor érzitek, hogy szeretitek egymást, ha különváltok.. szóval ha minden próbálkozás ellenére tovább romlanak a dolgok, ne maradj egy döglődő kapcsolatban
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!