Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meg akarom szexelni, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarom szexelni, de közben barátom van, te melyik mellett döntenél?

Figyelt kérdés

Van barátom 1,5 éve, kezd megromlani a kapcsolatunk, de mindig rájövünk, ha különválunk, h szeretjük egymást és együtt maradunk és ez eddig így jó volt.

Viszont szombaton egy házibuliban úgy alakult, hogy egy fiú mellett kellett aludnom, aki már régebben tetszett, de mindig elnyomtam ezt magamban. És arra keltem, hogy simogatja a lábam és kedvesen odabújt, hogy megcsókoljon. Nem viszonoztam, csak mondtam álmosan, hogy légyszi ne.

Örülök, hogy ellen tudtam állni, de azóta ezen kattogok, és napi 3x kell önkielégítenem, annyira felizgulok, csak a gondolattól is, hogy vele történjen valami. Ügye az új, az izgalmas... De minden vágy csak addig tart izgalomban, amíg meg nem kapod, így nem akarom feláldozni a kapcsolatom egy szexért, viszont ha meg erre vágyom, valami nem jó most.

Mit csináljak?

22/L

2014. máj. 11. 21:57
 1/10 anonim ***** válasza:
A Kinknél most új modelleket keresnek.
2014. máj. 11. 21:58
 2/10 A kérdező kommentje:
R*banc? Why?
2014. máj. 11. 22:01
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert barátod van és más f asza kéne...tudod ugye az új, az izgalmas.
2014. máj. 11. 22:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Értelmező kéziszótár és etikett, bébi!
2014. máj. 11. 22:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Húzz el és r*bancozz máshol, mert erre én nem vagyok kíváncsi. Akkor lennék az, ha a barátom mellett tennék ilyet, a hűség pedig döntés kérdése és attól még lehetnek az embernek vágyai, de én ellenálltam neki.
2014. máj. 11. 22:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen az épitész.. Bizánc falai ma is állnak :)
2014. máj. 11. 22:12
 7/10 anonim válasza:
54%

Hát ez eléggé ri..acosra sikeredett..

A srác aki veled van jobbat érdemel.

2014. máj. 11. 22:38
 8/10 anonim ***** válasza:

nem értem, hogy miért ribizlizitek le.

szerintem egyáltalán nem az, sőt, az írásból nekem egy hűséges lány képe jött le.

1,5 év az sok idő. szerintem dobd fel valahogy a kapcsolatotokat azért, hogy izgalmassá váljon számodra az is újra. hogy érdekesebb legyen, mint az a tény, hogy te, aki párkapcsolatban élsz, felkeltetted egy másik ember figyelmét. :)

2014. máj. 11. 23:06
 9/10 anonim ***** válasza:
most akkor kell az új bré vagy sem?
2014. máj. 12. 03:28
 10/10 anonim ***** válasza:

sok itt a primitív totál értelmetlenül r.bancozó kisfiú....

szerintem is még próbálj javítani a kapcsolatodon, továbbra is kitartani a barátod mellett. bár nem a legjobb jel, ha csak akkor érzitek, hogy szeretitek egymást, ha különváltok.. szóval ha minden próbálkozás ellenére tovább romlanak a dolgok, ne maradj egy döglődő kapcsolatban

2014. máj. 12. 07:24

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!