Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ez? Mit tehetnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

Mióta elvesztettem a szüzességem, csak a szexen jár az eszem. Pedig eddig kb 8-10x voltunk együtt a barátommal, és nem is volt orgazmusom egyszer sem, sőt így fizikálisan nem is éreztem semmi "jót", de csak maga a tudat, meg hogy a barátom törődik velem, meg hogy neki jó, már csak azt nagyon élveztem.

Most is legutóbb délután is szexeltünk, éjjel 2x, reggel is, délután is, és mikor este megint hozzábújtam már rám szólt, hogy nem igaz már miért vagyok ilyen szexmániás.

De tényleg folyton arra gondolok, ha nem is vagyok vele, hogy milyen jó lenne most lesz*pni, stb. Szerintetek miért van ez? Oké hogy szerelmes vagyok.. de nem beteges már kicsit? Hogy folyton csak erre gondolok?

Vagy arra gondoltam lehet azért kívánom ennyire, mert még nem élveztem vele el soha. És talán a kielégületlenség.. De ha itthon masztizok az nem segít semmin...

Barátom már szóvá is tette h idegesítő és olyan mintha tüzelnék :S

De nem tehetek róla.

18/L

2014. máj. 11. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is a kieleguletlenseg. Meg szerelmes vagy
2014. máj. 11. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Megmondtad a barátodnak, hogy neked még ennyi idő után sem volt orgazmusod? Ha tudja, elég nagy s.eg.gfej, hogy téged nem tud kielégíteni rendesen, hanem könnyít magán, aztán még téged küld el, ha egy kis élvezetet szeretnél.
2014. máj. 11. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbáld magad egy kicsit visszafogni...:) egyébként nincs veled semmi gond, csak hagyd meg neki is az élményt, hogy "vadásszon" rád...:) ne legyél mindig "kéznél". Amúgy miért nem sikerült még elérni az orgazmust? 26/L
2014. máj. 11. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:
én ezt nem is értem...nálunk teljesen alapvető, hogy addig szeretkezünk, amíg el nem megyünk mindketten. Nem mondom, hogy okvetlenül az aktus közben, sokszor orállal fejezzük be, de a lényeg, hogy nem hagyjuk kielégületlenül egymást..
2014. máj. 11. 22:53

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!