Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket vagy tik kaptatok már el valakit? Maszti, szex, vagy más közben? 17L
Figyelt kérdés
Rajtakaptak már mikor pl intim kapcsolat volt?Maszti közben?Vetkőzés közben?vagy ti valakit?tapasztalatokat kérnék2014. máj. 11. 22:51
1/10 anonim válasza:
Engem igen, maszti közben. Hát, elég érdekes helyzet volt, meg kell hagyni..
2/10 anonim válasza:
Ha érdekel, írj privátot, nem fogom világgá kürtölni.
3/10 anonim válasza:
Recskázás közben az osztálytársam. Kiránduláson voltunk, és a szálláson nem lehetett bezárni a vécéajtót. Pont akkor élveztem el, amikor benyitott, de én nem hagytam abba.
4/10 anonim válasza:
Velem pont 2-3 hónapa történt hogy hazafelé tartottam villamossal és bámultam ki az ablakon, és tőlem kb 1 méterre állt egy bácsi de nem igazán figyeltem rá, és egyszer csak odapillantottam és megláttam hogy épp a farkát veri, ráadásul összetalálkozott a tekintettünk szóval engem nézett közbe, hát nem volt valami kellemes élmény :(( főként hogy előtte pár héttel meg amikor barátnőmmel sétáltunk a buszhoz egy bokros utcarészen egy férfi szintén nyilvánosan maszturbált, ráadásul csak arra várt hogy arra sétáljon egy lány... nem hiszem el hogy nekem ezeket kell kifognom :(
6/10 anonim válasza:
A Parlamentben épp "könnyítettem" magamon, amikor rám nyitott Hoffmann Rózsa...
7/10 anonim válasza:
Kirándulás, osztálytársat kaptunk rajta, és már nem bírta abbahagyni. Vicces volt, hisztizett, hogy mit röhögünk, utána masztizott egyet együtt a szoba... Voltunk vagy 12 évesek, volt, aki akkor tudta meg, mi is ez.
9/10 anonim válasza:
Rajtakaptam húgomat meg nővéremet,ahogy nyalták egymást.
Elég ciki volt.
10/10 anonim válasza:
10.-ben Osztálykiránduláson recskáztam amikor rám nyitott a barátnőm... Azzal védekeztem, hogy rá gondoltam :) Még aznap este meg volt az első petting :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!