Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány perc orált kell adni a barátotoknak, hogy elmenjen?
Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 05:18
1/8 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mennyire vagy ügyes...meg, hogy mennyire van ő ráhangolódva a dologra! De amúgy már a kérdésből is az jön le nekem, hogy nem vagy oda a dologért..."hány perc orált KELL adni"
Nekem amúgy 2-3 perc kell, hogy eljuttassam a csúcsra...:)
2/8 anonim válasza:
Férfi vagyok: nekem azért bőven húsz perc fölött, ha hamar akarom hogy végem legyen.
3/8 Nittyke válasza:
pasitól is függ nagyon, nekem ha a párom pl alkoholt iszik akkor akár órákig is csinálhatnám, de hamarabb zsibbad bele a szám :D
4/8 anonim válasza:
Ez változó, sokmindentől függ, de általában 10 perc alatt van az első szopásnál, az utána lévőknél nyilván már több idő kell neki hogy elélvezzen, de mivel én élvezem akár egy órán keresztül is képes vagyok kényeztetni :)
5/8 anonim válasza:
Tök jó, hogy vannak ilyen vállalkozó szellemű csajok :D
7/8 anonim válasza:
ffi vagyok változó volt amikor beleélveztem ki se vettem és szopott tovább az tovább tartott kb 35 40 percig
8/8 anonim válasza:
Változó, általában 5 perc alatt elélvez, de 1-30 perc sem ritka.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!