Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vérzek együttlét után?
Azért "fontos", mert pont erre tippeltem, de nem akartam időt szánni arra, hogy feleslegesen írjak, ha mégsincs igazam.
Ami ami a te megfogalmazásodban "nyúlós véres cucc", az szerintem valószínűleg két külön dolog, amit te együtt láttál, mert egy helyről származnak.
1) Az a nyúlós, két ujjad között széthúzható, vízszerűen áttetsző, állagában leginkább tojásfehérjére emlékeztető váladék az a méhnyaknyák, ami a tüszőrepedés (ovuláció) idején, illetve az azt megelőző napon termelődik a legnagyobb mennyiségben hormonális hatásra (a magas ösztrogén szint miatt), és az a szerepe, hogy segítse a hímivarsejtek életben maradását egy számukra "ellenséges" közegben, amit a savas pH-jú hüvely jelent a számukra, illetve segítse azt átjutásukat a méhszájon és a méhnyakon. Ezért is hívják termékeny váladéknak is.
2) A vérzés pedig feltehetően onnan származik, hogy a párod egy hevesebb mozdulattal túl mélyre hatolt, és nekiütközött a méhszájadnak, ami az ovuláció körüli napokban puhább és nyitottabb, és okozott egy kis sérülést, ami vérzéssel járt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!