Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ágyba vinném! Hogyan hódítsam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ágyba vinném! Hogyan hódítsam meg?

Figyelt kérdés

Adott egy bomba csaj, nemrég ismertem meg, egy közös baráti társaság által. Azon az összejövetelen egyedül volt ugyan, de megtudtam, hogy párkapcsolata van. Van egy nála 12 évvel idősebb pasija.

A csaj gyönyörű, kedves, humoros, laza és szinte elérhetetlen :D

Nem olyan fajta nő, mint a legtöbb. A buliban is hiába udvaroltam, meg bókoltam neki, megköszönte, mosolygott, cuki volt, de ennyi. És pont ez az amivel levett a lábamról. MEgőrülök érte, hogy ágyba vihessem!!!!

Kicsit utána néztem/ kérdezgettem és kiderült, hogy nagyon okos is, orvos... nagy falat!

A probléma a pasija, és annak létezése :D

Utána néztem az egyik közösségi oldalon és láttam, hogy a legnagyobb jóindulattal sem lehet jó pasinak nevezni. NEm is értem, hogy egy ilyen NŐ mit keres mellette?!

Tanács kellene nekem. Hogyan próbálkozzak? Egyáltalán érdemes? A csaj inkább hozzám való lenne mint a mostani pasijához....

Köszi!

2014. máj. 12. 11:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak megfektetni akarod, akkor felejtsed el. Okos csaj, átfog látni a szitán. Nem véletlenül van egy érettebb pasival.
2014. máj. 12. 11:15
 2/14 A kérdező kommentje:

Hát ez az örök rejtély számomra, hogy miért van együtt egy vénemberrel egy olyan nő, aki szinte mindenkit megkaphatna?!

Egyébként nem csak szexet akarok tőle, de jelenleg szexuálisan jobban izgat :)

2014. máj. 12. 11:17
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

Ágyba vinném! Hogyan hódítsam meg? A csaj inkább hozzám való lenne mint a mostani pasijához...

NEM AKAR ILYEN ÉRETLEN TACSKÓKAT MINT TE!

30+F

2014. máj. 12. 11:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj szétrombolni egy (valószínűleg) boldog párkapcsolatot! Inkább keress valami könnyen ágyba vihető r.bancot, ha ennyire kefélhetnéked van.
2014. máj. 12. 11:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez az örök rejtély számomra, hogy miért van együtt egy vénemberrel egy olyan nő, aki szinte mindenkit megkaphatna?!

Ennél egyszerűbb nincs: az idősebb férfi értékesebb. A nők nem mennyiségre mennek.

2014. máj. 12. 11:43
 6/14 A kérdező kommentje:

Számszerűsítem!

Én 28 vagyok, a csaj 26. A pasija 38 éves. El tudtok képzelni egy bomba 26 évest, egy 38 éves öregember mellett? :D Én nem tudom miért van vele, de hogy nem azért mert a pasi a világ legjóképűbb embere, az tuti!

NEm tudom mennyire működhet jól az a kapcsolat, mit tud megadni neki a pasi?!

2014. máj. 12. 11:54
 7/14 A kérdező kommentje:
Azért még próbálkozok, aztán hátha enged a csaj. Csak szüksége van egy fiatal pasira aki nem csak 1 menetet bír :D
2014. máj. 12. 11:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

pont jó a koruk!

egy 38 éves az nem öregember. az egy vonzó, potens érett férfi. nem érted a nőket. a nőknek fontosabb egy tapasztalt, higgadt társ mint 5 menet naponta. gyerekes vagy :D

30+F

2014. máj. 12. 12:15
 9/14 A kérdező kommentje:

Ha nem tudnám, hogy a csaj okos és van lóvéja azt mondanám a pénze miatt van ezzel a pasassal.

Nem kételkedem, hogy egy majdnem 40 éves férfi is tud teljesíteni az ágyban, de korban (is) jobban "illenék" a csajszihoz.

2014. máj. 12. 12:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
tévedsz. a legjobbnak +8 évet tartanak a pszichológusok a férfi javára.
2014. máj. 12. 13:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!