Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért akkora baj ez? Elmondtam a barátnőmnek hogy erős lábfétisem van és szeretném nyalogatni kényeztetni mind a tiszta, koszos és izzadt lábait is. Nekem ez egy előjáték, a szex jó közöttünk erre teljesen felháborodott és szakítani akar.
Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 11:58
11/19 A kérdező kommentje:
9,10: Köszönöm,jólesik ólvasni hogy vannak ez irányban toleráns és megértő lányok.Én is úgy vélem hogy ez egyáltalán nem undorító hisz a fétisem annak a lánynak a testrészeire és illatára vonatkozik akit szeretek.Minden mást is örömmel kényeztetek rajta és a szex is jó és gyakori köztünk azért volt megleppő és kissé sokkoló ez a fogadtatás mikor elmondtam neki ezt a fétisemet .
2014. máj. 12. 12:37
13/19 anonim válasza:
A tiszta lábamat nyalogathatják, különösebben nem hoz lázba, de nem zavar...
Ha viszont futás után hazaérek és le vagyok izzadva, azt nem díjaznám, ha az izzadt lábamat nyalogatnád, mert az elég undorító szerintem, nem higiénikus.
14/19 anonim válasza:
én orrba rúgom azt aki hozzáér a lábamhoz. nem tehetek róla. de szexuálisan ez amúgy is taszít.
15/19 anonim válasza:
Nem elmondani kell, hanem csinálni. A piszkos lábak nyalogatása tényleg nem egészséges, de tiszta talpakat nyalogatni, lábujjakat szopogatni egyáltalán nem gázabb dolog, mint ha combjával, nyakával, fülcimpájával stb. csinálod ugyanezt.
16/19 anonim válasza:
9-es vagyok nem is mondtam h nekem hat fetisem van parom pedig nem is banja:)
16/L
17/19 anonim válasza:
van, aki tisztán szeret szexelni.
18/19 anonim válasza:
olyannal kezdj aki már tudja és tisztában van vele,én már nem is jövök össze olyan lánnyal aki nem fogadja el és engedi meg mert szerethetem ha egyszer a fétisem nélkül megkattanok kb :'D
19/19 anonim válasza:
Maradj a tiszta lábnál, am hidd el jobb
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!