Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő vagyok a szexben, tudnátok tanácsokat adni? A többi lenn.
Erre is van egy mondás: "ismerd meg önmagad"... ...na és csak azután próbálkozz másokkal... :-)
A szexben nem lehet tanácsokat adni, mindenkinek más a jó... ...ha elmondod hogy Neked hogy jó, akkor tudni fogják... ...ha nem mondasz semmit, akkor kicsi az esélye, hogy beletrafál valaki is... :-)
nyugi majd kialakul
nem kell idegesnek lenned inkább masztizz h megismerd mi a jó neked és ha sikerül akkor mutasd meg a barátodnak is
am meg a női test olyan h ezeket tanulnia kell nem megy elsőre
szépen lassan haladjatok esetleg lépjetek vissza egyet és legyen petting extra :-)
Majd kialakul,ne érezd rosszul magad ez miatt!
A hosszú előjáték a fontos.Tehát pettinggeljetek mindenképp szex előtt,és persze lehet utójátékot is tartani.
Először csak 1-2 póz legyen maximum,amikor az már jól megy,akkor lehet változtatni.
Nincs azzal baj, majd megtalálod.
Nekem fél év is volt, mikortól azt mondom, hogy élvezem, addig csak csináltam, mert a barátomnak szükséglet, de tök ellettem volna nélküle. Ám amikortól tényleg élvezni kezdtem, már semmi pénzért ki nem hagynám. Idő kell, míg összeszoktok, és tudod, gyakorlat teszi...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!