Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kezdő vagyok a szexben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő vagyok a szexben, tudnátok tanácsokat adni? A többi lenn.

Figyelt kérdés
Egy hete feküdtem le először a barátommal, ez volt nekem az első, kedves volt, türelmes volt, aranyos volt, nem fájt és csak minimálisan véreztem. Viszont nem éreztem, hogy izgatna a dolog. Előtte fél évig pettingeltünk, az szuper volt. Mindketten kezdők vagyunk, ő sem csinálta még sokszor, én meg persze egyszer sem. Az utóbbi héten kétszer próbáltuk, de nem találok olyan pozíciót, amire azt mondjam, hogy na, ez így tetszik. Nem tudom, merre mozduljak, mit tegyek. Nem érzem magam feszültnek, inkább idegesít, hogy nem kapom el a dolgokat. A csiklóm meg nagyon érzékeny, néha rájön valami és egyáltalán nem esik jól, ha birizgálják. Esetleg valakinek tanácsa, mit próbáljunk, hogyan, ilyesmik? 18L
2014. máj. 12. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Erre is van egy mondás: "ismerd meg önmagad"... ...na és csak azután próbálkozz másokkal... :-)

A szexben nem lehet tanácsokat adni, mindenkinek más a jó... ...ha elmondod hogy Neked hogy jó, akkor tudni fogják... ...ha nem mondasz semmit, akkor kicsi az esélye, hogy beletrafál valaki is... :-)

2014. máj. 12. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Én kipróbálnám veled és rájönnénk hogy mi a jó neked!
2014. máj. 12. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:

nyugi majd kialakul

nem kell idegesnek lenned inkább masztizz h megismerd mi a jó neked és ha sikerül akkor mutasd meg a barátodnak is

am meg a női test olyan h ezeket tanulnia kell nem megy elsőre

szépen lassan haladjatok esetleg lépjetek vissza egyet és legyen petting extra :-)

2014. máj. 12. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Majd kialakul,ne érezd rosszul magad ez miatt!

A hosszú előjáték a fontos.Tehát pettinggeljetek mindenképp szex előtt,és persze lehet utójátékot is tartani.

Először csak 1-2 póz legyen maximum,amikor az már jól megy,akkor lehet változtatni.

2014. máj. 12. 13:24
 5/6 A kérdező kommentje:
A pettinggel nincs gond, az nagyon jól esik mindkettőnknek... de nem érzem azt a felemelő érzést szex közben...
2014. máj. 12. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Nincs azzal baj, majd megtalálod.

Nekem fél év is volt, mikortól azt mondom, hogy élvezem, addig csak csináltam, mert a barátomnak szükséglet, de tök ellettem volna nélküle. Ám amikortól tényleg élvezni kezdtem, már semmi pénzért ki nem hagynám. Idő kell, míg összeszoktok, és tudod, gyakorlat teszi...

2014. máj. 12. 15:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!