Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverzség ha a mecsen felizgultam a partjelző lányra?
Figyelt kérdés
Ahogy ott ugrált előttem a foci pályán, másra sem gondoltam csak a fenekére!2014. máj. 12. 13:48
1/8 anonim válasza:
Ez természetes dolog! :-)
Mellesleg a szex a legnagyobb perverzió, legalábbis, ha jól csinálják... :-) ...de mivel azt sokan csinálják, így a nagy számok törvényei alapján normálisnak fogadták el, nem perverziónak! :-)
2/8 A kérdező kommentje:
Jó de lányok véleménye is érdekelne, elvégre ők a szakértők fiúknál.. Amúgy többen is nézték inkább a csajt mint a focit, igaz arcra nem jött be de hátulról izgató volt a szerkólya meg minden.. Engem felizgatott még a gólt sem láttam, aztán kérdeztem a lány haverom hogy mennyi az állás és kinevette hogy úgy elbambultam.
2014. máj. 12. 14:08
4/8 A kérdező kommentje:
#3 nyelvtan tanár vagy, vagy csak annak akarod tenni magad?!
2014. máj. 12. 15:33
5/8 anonim válasza:
Nem kell leszólni azt, akit zavar az égbekiáltó helyesírási hiba. Először én is megtanultam hellyel-közzel helyesen írni, csak utána nézegettem a nők fenekét.
6/8 A kérdező kommentje:
Könnyü másban észrevenni a szálkát.. Ez legyen a legnagyobb hibám! Amúgy meg lábfétisem van, ezek szerint szerkó is.
2014. máj. 13. 01:14
7/8 anonim válasza:
A te helyesírási hibád nem szálka, hanem gerenda volt. A szálkát nem vesszük mindig észre. Kérlek ezen ne sértődj meg! Éljenek a női popsik!
8/8 A kérdező kommentje:
Jó elismertem a helyesírási hibám, sőt ezt alá is húzom! De nem az volt a kérdésem hogy hogyan írok helyesen. :o Akkor meg értetlenek, vagy beképzeltek vagytok? Ez lealacsonyító számomra! Mellesleg az meg alapvető hogy illő lett volna választ adni.. Ez nem más mint tiszteldtlenség! De látom abból meg jelesekednek sokan.. Ezt nézve egy helyesírási hiba, emellett eltörpül!
2014. máj. 14. 00:40
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!