Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok csináltatok már ilyet? Barátnőm lerendezett orálisan, én azt hittem lenyelte, de csók közben mindet átfolyatta nekem. Az az igazság hogy akkor a pillanat hevében felizgatott de utólag gáznak érzem.
lefejelném.
mondjuk orál után nem is smárolnék vele,azt hittem ez alap...
Hát haver! Erre rábas.ztál! Nem biszex vagy valami ilyesmi a csajod? Én már nem vagyok fiatal, de a sajátomat még egyszer sem volt gusztusom megkóstolni.
Nekem volt egy csajom, aki nem akarta lenyelni és szépen beleengedte a köldökömbe.
Ez nagyon elegáns megoldás. Szerintem.
En se ertem miert ne lehetne smarolni oral utan, nincs abban semmi rossz. Nem azt mondom, hogy hobbibol kostolgassa mindenki a sajat testnedveit, de ha valaki sajat magatol ennyire undorodik, ott szerintem gaz van.
Vagy az ilyen embereknel ez a dolog hogy mukodik? Szopas\nyalas utan elmennek fogat mosni, es csak utana folytatjak, vagy mi?
Ettol fuggetlenul a kerdes eleg kamuszagu.
Mondjuk ez nekem is durván hangzik, ha előtte nem volt megbeszélve...
Viszont: 1-es, szerintem meg az az alap, hogy a férfi megcsókolja utána a nőt! ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!