Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mivel sikerül levetkőz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mivel sikerül levetkőzni a gátlásaitokat?

Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem kell hozzá sok dolog:

- érettnek kell lenni a szexualitáshoz

- kell egy olyan partner, akiben meg tudsz bízni, aki érezteti veled, hogy szeret, és elfogad úgy, ahogy vagy

2014. máj. 12. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
bor, vodka, pálinka:D
2014. máj. 12. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
20%

Nézz meg pár Pierre Woodman casting-ot és meglátod... :-)

Elsőbb mind kéreti magát, meg játsza a szent szüzet... ...aztán van egy pont, ami után szerintem még egy majommal is szexelnének... :-)

2014. máj. 12. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:
ugyan már, azok megrendezett videók :D:D:D
2014. máj. 12. 15:53
 5/7 Andrea Henrietta ***** válasza:

A bizalom a partneredben sokat segít a gátlások leküzdésében.

Valamint egy adag önbizalom sem árt, amit a párod könnyen segíthet kialakítani, folytonos pozitív megerősítéssel.

És persze maga a vágy hogy legyőzd a gátlásokat. (é az orális kényeztetéssel kapcsolatos gátlásomon úgy kerekedtem felül, hogy eljutottam arra a pontra, ahol már én is vágyom arra, hogy kényeztessem a barátomat, és ne csa ő engem). Sok sikert hozzá.

2014. máj. 12. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Alkohol...:D
2014. máj. 12. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
miért kellett lepontozni?????
2014. máj. 12. 17:01

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!