Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket kérdeznék, ti mit élveztek a szexben?
"semmit nem érzek" ??? nem élvezed az érintését, a csókjait, azt ahogy kényeztet, azt hogy milyen hatással vagy rá, a mozdulatait stb. ???
Akkor miért vagy vele? Nem gondolod, hogy nem a megfelelő partnert választottad?
Annyi időre van szükségem, amennyit épp akarok. Magamat ismerem, ha akarom pár perc, de ha úgy van kedvem bármeddig el tudom húzni. És már őt is ismerem annyira, hogy orálisan, vagy kézzel én irányítom, tudok már a jelzéseiből olvasni. Az a baj, hogy ez fordítva nem működik.
Már ott tartok, hogy irigykedve, könnycseppel a szemem sarkában nézem a filmben amikor szexelnek. :) És nekik jó. Szemétség. :)
És nem tudom, hogy tényleg nem nagy dolog a szex, vagy csak köztünk nem működik. Utóbbit sem tudom kijelenteni, mert mással meg nem voltam.
Köszönöm a jó sok választ, rendesek vagytok!
De, ezeket mind érzem. Arra gondolok, hogy maga az aktus közben, mig "bennem van"nem érzek semmit. Pedig méretre sem lehet panaszom.
Azt hiszem huszonévesen tudom kire van szükségem. Minden más nagyon jó, csak ez a hibás. Azt meg ugye nem látod, nincs ráírva mikor beleszeretsz, hogy nem lesz jó vele az ágyban.
A kísérletezés megvan, egyelőre még türelmesen, de attól félek a folyamatos sikertelenség előbb-utóbb mindkettőnknek kedvét veszi.
Elélvezni már egyszer sikerült.:-) De! Az előtte lévő pár mp-ben éreztem úgy, hogy na most szeretkezünk, igen. Előtte nulla.
És nem tudom, ez olyan furcsa, hogy semmit nem érzek, csak annyit, hogy van bennem valami, majd pár mp szuper és elélvezem. Máshogy képzeltem. Azt hittem ez egy fokozódó tendencia lesz, hogy eleinte csak picit jó, majd jobb, jobb, egyre jobb és hűűű....
De ezek szerint ez így oké, csak gyakorolni kell. Rendben, mindig is jó tanuló voltam, szorgalmas gyakorló.:-) Ezek után is kitartó leszek.
Egyébként nem, ez nem így oké.
Kezdjük ott, hogy egy nőnek akkor is nagyon kellene élveznie a szexet, ha semmilyen orgazmusa nincsen.
Másfelől, ha teljesen 100%osan biztos vagy benne, hogy őt szereted és ő testileg is felizgat téged, akkor azt kell mondjam, nagyon béna a barátod az ágyban. Ennyi infóból ez jön le.
A legrosszabb a pár perc, meg hogy csak 2 pózban csináljátok.
Túl mélyre megy? Istenem, akkor mond meg neki, hogy ne tolja be tövig... mi ebben olyan bonyolult? Mire leírtam ideges is lettem.:D
Ne ideskedj, semmi baj, nyugodj meg. :-) Nekem is fáj a fejem, meg tanulni is kéne, mindjárt záróvizsga, de azért nem akkora ügy ez. :)
Pár perc igen, sőt olyan is van, hogy kiadós előjáték után amint beteszi, azonnal elmegy.
Ha felül van maximum öt perc. Ez nekem arra sem elég, hogy valami bizsergés legyen. Ha én vagyok felül, megy tovább is, de gyorsítanom nem szabad, lassan meg nekem nem ér semmit. Érted? :)
A két póz is emiatt van és ezeket is nekem kell kérnem, hogy most legyen kicsit más, de ezek is u.oda vehetnek. Ő elmegy, én így maradok.
A "béna a drágám' nekem is megfordult már a fejemben. Látszik rajta, hogy bántja a dolog, de olyan érdemi változás mégsincs.
Ez az ami nekem is dilemma, hogy mindenkitől azt hallom, hogy így milyen jó, úgy milyen jó. Sose értettem mi a jó nekik ebben.
Értesd meg a pároddal, hogy ez milyen sarkalatos kérdés számodra, beszélgessétek át többször, szép türelmesen és ha egyébként tényleg ő a számodra megfelelő, akkor társakként "összedolgozva" fogtok tudni fejlődni. Szerintem nincs olyan hogy valakik nem illenek össze szexuálisan, és teljesen esélytelen a helyzet. Ebben muszáj hogy előre tudjatok lépni, ha komolyan és okosan próbálkoztok.
Hajrá! :)
Nekem is ez volt,gyorstüzelő volt az első partnerem. Én is az első voltam neki,ezért elég béna volt.
Hosszú folyamat,míg megtanulja kontrollálni az elélvezést..:/ Én a helyedben partnert váltanék
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!