Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek idővel egy visszahúzódó lány szexualitását, fantáziáját is fel lehet ébreszteni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 19:17
2/8 anonim válasza:
Az, hogy valaki visszahúzódó, még nem jelenti azt, hogy a szexualitásban is az.
3/8 anonim válasza:
Nekem férfi létemre elég érdekes tapasztalataim vannak...
Akiről külsőre azt hinnéd hogy egy nagy ribi, meg bármit megenged a férfinak stb... hát elmondom ott is legalább annyira kényesek, jaj most ez most meg amaz nem jó, ne így csináld... fúj az undi...
Ellenben volt egy könyvmoly csajom, hát az mit le nem művelt... ordított/csaholt/anál/lenyeli minden volt... egyszerűen brutál :D
4/8 WheneverYouWant válasza:
igen, és olyankor nagyon aranyos lesz:)
5/8 anonim válasza:
Igen.Nekem az a tapasztalatom,hogy minden nőben ott van a vadmacska,csak elő kell hozni belőlük.
6/8 TheRakottKrumpli válasza:
Én elég visszahúzódó vagyok, időre van szükségem, hogy megnyíljak, de még úgy is sokaknak úgy tűnhet, hogy nincs bennem semmi szexualitás. Ez csak azért van mert azok az emberek kicsit sem izgatnak fel, és utálom az erőltetett dolgokat. (24, NŐ)
7/8 bloodbunny válasza:
Ébren van az most is, csak lecsukja a szemét. Amikor kinyílik, abban viszont nem lesz köszönet.
8/8 haccp válasza:
nem zavard el keres másikat nem éri meg a rá vesztegetett idő
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!