Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kit hogy neveltek? Otthon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit hogy neveltek? Otthon meztelenkedés? Vagy véletlen?

Figyelt kérdés
Otthon meztelenkedtek?vagy mutotagjátok?hogy működik ez?miota?és hol a határ?L

2014. máj. 12. 19:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez családfüggő.

Én nem tartom jónak a családon belüli meztelenkedést. Minek?

2014. máj. 12. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi nem szoktunk, engem nem így neveltek. Egy póló naci ilyen otthoni. Aztán kész..
2014. máj. 12. 19:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem elég undi lenne, mármint nem akarom a faterom ....-nét nézegetni... meg aztán miért mutogatnám nekik magam? majd a barátomnak elég lesz!

egyébként pedig valakiknél ez természetes, család- és emberfüggő a dolog

2014. máj. 12. 19:31
 4/10 anonim ***** válasza:

a meztelenség nem volt tabu, nyáron a saját szobájában ált. azok voltunk, mert meleg volt. Aztán itthon a párommal nyáron mi sem veszünk fel ruhát, mert mi a nyavalyának :) De nem gond a nudistra strand sem.

Mutogatás? Nem. Akkor mutogatnám magam, ha az erkélyre is meztelenül járnék ki, vagy úgy nyitnék ajtót. Ezt nem csinálom. Nem mutogatom magamat, hanem élvezem ha nincsen rajtam ruha. Nem ugyanaz :)

2014. máj. 12. 19:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem meztelenkedünk, nem azért mert prűd lennék vagy ilyesmi, de minek? Nem hiszem, hogy kíváncsiak rá. Én és a családom is eléggé nyíltan és természetesen kezeljük az ilyen dolgokat, nem vagyunk prűdek, sem szégyenlősek, de a felesleges meztelenkedést értelmetlennek tartom. De ha látjuk is egymást meztelenül, az sem nagy szám. Kiskoromban (bölcsis lehettem) sokszor volt hogy anyukámmal fürödtem a kádban, és láttam már apukámét is. Nekem nincs benne semmi fura. Mutogatni nem mutogatjuk.
2014. máj. 12. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem mutogatjuk magunkat szándékosan, ilyen sosem volt. Nem is értem ezt a kérdező hogy gondolja :D Mi nudisták vagyunk így látjuk mindenkinek a testét, de nincs szégyenlősködés, engem is úgy neveltek hogy a meztelen test az természetes. Ennél fogva én is láttam anyukám, apukám, öcsémet meztelenül. Mondjuk öcsémmel sokáig egy szobánk is volt így eegymás előtt abszolut nem vagyunk szégyenlősek :D Na hát nálunk így van :D
2014. máj. 12. 20:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Utolsó.

Te sz.ptad le/vertedki őt/neki vagy fordítva ? :P

2014. máj. 12. 23:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Egész kis korom óta pl.ha fürdök, vagy nyáron itthon meztelen vagyok.Még eddig nem zavart senkit.

14l

2014. máj. 13. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Otthon a tesóm meg én meztelenkedtünk ha lehetett. Ritkán lehetett. A párom imád meztelenül lenni, amiòta együtt élünk, már ilyen tekintetbwn nincs korlát.
2014. máj. 13. 22:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Minket a 2 tesómmal úgy neveltek, hogy nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt sem, és a szüleink előtt sem.

Soha nem is értettem, hogy miért kellene szégyenlősnek lennünk, de hát persze nem vagyunk egyformák.

Amúgy én annyira nem vagyok szégyenlős, hogy a pasim haverjai előtt is öltöztem már át. Oda-odanéztek ugyan, de engem annyira nem érdekelt.

Sokak szerint biztosan átestem már a ló túloldalára, de én még nem érzem, hogy mutogatnám magam, egyszerűen csak természetes dolognak tartom a meztelenséget. 29/N

2014. máj. 14. 13:21

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!