Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit hogy neveltek? Otthon meztelenkedés? Vagy véletlen?
Ez családfüggő.
Én nem tartom jónak a családon belüli meztelenkedést. Minek?
Szerintem elég undi lenne, mármint nem akarom a faterom ....-nét nézegetni... meg aztán miért mutogatnám nekik magam? majd a barátomnak elég lesz!
egyébként pedig valakiknél ez természetes, család- és emberfüggő a dolog
a meztelenség nem volt tabu, nyáron a saját szobájában ált. azok voltunk, mert meleg volt. Aztán itthon a párommal nyáron mi sem veszünk fel ruhát, mert mi a nyavalyának :) De nem gond a nudistra strand sem.
Mutogatás? Nem. Akkor mutogatnám magam, ha az erkélyre is meztelenül járnék ki, vagy úgy nyitnék ajtót. Ezt nem csinálom. Nem mutogatom magamat, hanem élvezem ha nincsen rajtam ruha. Nem ugyanaz :)
Utolsó.
Te sz.ptad le/vertedki őt/neki vagy fordítva ? :P
Egész kis korom óta pl.ha fürdök, vagy nyáron itthon meztelen vagyok.Még eddig nem zavart senkit.
14l
Minket a 2 tesómmal úgy neveltek, hogy nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt sem, és a szüleink előtt sem.
Soha nem is értettem, hogy miért kellene szégyenlősnek lennünk, de hát persze nem vagyunk egyformák.
Amúgy én annyira nem vagyok szégyenlős, hogy a pasim haverjai előtt is öltöztem már át. Oda-odanéztek ugyan, de engem annyira nem érdekelt.
Sokak szerint biztosan átestem már a ló túloldalára, de én még nem érzem, hogy mutogatnám magam, egyszerűen csak természetes dolognak tartom a meztelenséget. 29/N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!