Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem? Ez csak nekem tűnik szemétségnek?
Szóval tudom,hogy ez egy kicsit fura téma.
Van egy fiú, akibe nagyon szerelmes lettem.Tudni kell, hogy ő 20éves, én pedig 16.A lényeg,hogy ő igazából csak fiatal husit akart,nem komolyan gondolt, csak megjátszotta.Pár napon belül már leakart fektetni, de én ezt nem akartam (azért sztem ez nyilvánvaló,attól mert őrülten megszerettem még nem egy futókalandnak gondoltam, hanem "életem szerelmének".Volt egy veszekedés, de ő nem erre fogta ugye direkt, hogy ne kelljen az igazságot bevallania,pedig mindketten tudjuk,hogy miért.De most mit kéne tennem?Semmit nem jelentek neki...egy kicsit se..Talán soha nem kellett volna vele szóba állnom.De most mit csinálhattam volna? Feküdjek le vele,és csak ezért legyek jó neki?Szóba álljak még vele valaha?Felejtsem el örökre?Nem tudom...Milyen viselkedés ez?Soha nem lesz olyan,aki szeret is?
jól döntöttél, ne rontsd el!
ne állj vele többet szóba
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!