Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randin szex?
Egy sráccal amikor először találkoztunk egymásba zúgtunk. Találkoztunk jól elvoltunk. Láttam rajta, hogy meghal értem. Második randin lefeküdtünk. Végig azt hajtogatta, hogy mennyire szeret és el sem hiszi, hogy szinte első látásra belém szeretett még bárki mással hónapok kellenem az ilyen érzésig.
Ti mit várnátok ilyen kapcsolattól? Volt valakinek ezek után komoly kapcsolata?
19L 20F
Hát ez eléggé ellentmondásos. Mivel kvára lefeküdtél.
Amúgy ne légy befeszülve. Teljesen oké szerintem ez.
Ez elég necces. Nekem eleve ha valaki egyből ilyeneket mond, az már gyanús hogy csak így akar ágyba vinni. De hallottam már csodákat, igaz nem ilyen fiatalon...
Kérdés, hogy azóta mi van. Ha a srác keres, akkor lehet hogy lesz belőle valami.
Igen. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy komolyan mondja a dolgokat...
De mikor elváltunk mondta, hogy akkor holnap is találkozzunk és majd megbeszéljük, hogy kinek mikor jó. Hát gondoltam jólvan.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!