Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 30 feletti férfiak elmagyarázn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti férfiak elmagyaráznátok ezt nekem?

Figyelt kérdés
Van egy régi ismeretségem, amiben mindig ott volt a kölcsönös szexuális vonzalom és egy párszor együtt is voltunk. Én férjes asszony vagyok és most neki is van egy komoly kapcsolata. Ő most is szeretne velem ágyba bújni, de én belé szerettem és ezt két hete meg is írtam neki illetve azt is megírtam, hogy hamarosan a férjemtől el akarok válni. Elmondtam mennyire szeretem és mivel úgy fest ezt az érzést nem viszonozza, hagyja hogy elfelejtsem, mert az a vágyakozás számomra nagyon rossz és ne keressen többet, mert szeretnék tovább lépni. 2 hét csönd után újra megjelent és megint azzal jött, hogy feküdjek le vele. Erről most mit kellene gondolnom? 40N

2014. máj. 12. 20:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szeret megdugni. Ennyit gondolj.
2014. máj. 12. 20:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

szexet akar

30+F

2014. máj. 12. 20:37
 3/12 A kérdező kommentje:
És ennyire nem számít, hogy ez nekem lelkileg nem jó?
2014. máj. 12. 20:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Pláne, amikor azt is leírtam, hogy gyereket szeretnék tőle?
2014. máj. 12. 20:40
 5/12 anonim ***** válasza:
neki nem
2014. máj. 12. 20:41
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Mit érdekli őt hogy te mit érzel? Megdug és kész.
2014. máj. 12. 20:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos úgy gondolta, hogy két hét bőven elég volt neked a továbblépéshez, és most már újra lehet veled érzelemmentesen dugni.
2014. máj. 12. 20:44
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát nem állítom, hogy megvigasztaltatok. Más oka nem lehet a dolognak?
2014. máj. 12. 20:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Most gondolom azt szeretnéd hallani, hogy az is lehetséges, hogy idő közben végiggondolt mindent és rájött, hogy ő is szeret téged, ezért akar újra valamiféle kapcsolatot. De szerintem ez sajnos nem így van.. Valszeg tényleg csak szexet akar és ennyi. Még mindig nagyon kíván téged és meg akar szerezni, de testiségnél komolyabbat szerintem egyáltalán nem akar.
2014. máj. 12. 20:54
 10/12 Költőnő? ***** válasza:
100%

kapcsolatban van, de félrekúr.... mégis mit vársz tőle?

Am jahh, meg akar dugni újra. Meg újra és újra. Egészen addig míg hagyod.

Tényleg egy ilyen embernek szülnél?! Ezt azért gondold már át még párszor.

2014. máj. 12. 21:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!