Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A páromnak nincs energiája a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak nincs energiája a szexhez! Volt már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Nehéz fizikai munkát végez, sokszor hétvégén is dolgozik. Este hazajön, eszik, alszik. Hiába bármilyen kezdeményezés - szex csak akkor van, ha hétvégén épp nem dolgozik. Nem akarok erőszakoskodni, de nekem ez így nagyon kevés :( Mit tehetnék vele? :(
2014. máj. 12. 21:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Reggel ébredéskor? Kipihenten, munka előtt?
2014. máj. 12. 21:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Helyettesíteni velem? :-) Szivesen beáldozom magam!!!
2014. máj. 12. 21:32
 3/10 anonim ***** válasza:
44%

Férfitársaim!

Látjátok, ennyit ér a kétkezi munka. Ti megtesztek mindent azért, hogy jó életetek legyen, vagy legalábbis el tudjátok tartani magatokat. Mit kaptok ezért cserébe? Az asszony megcsal, otthagy, az unokáid nem foglalkoznak veletek, mert fontosabb a telefonja.

52/F (Favágó)

2014. máj. 12. 21:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Próbáld meg azt hogy megvárod ameddig elalszik, ledobod a takarót, felállítod a farkát, ráülsz és ugrálsz ameddig nem élveztek el.. Éés ha ügyes vagy 9 hónap múlva meglepetés fogja érni :D (ha nem akarod a meglepit akkor nyelj..)

Ha ez a módszer nem segít mond meg neki hogy ki vagy éhezve és vegyen ki 1 hét szabadságot és 7 napig folyamatosan szexeljetek.. :DD

Más ötletem nincs

2014. máj. 12. 21:34
 5/10 A kérdező kommentje:

Régebben úgy oldottuk meg. De mostanában annyira leterhelik, hogy reggelre se kipihent.

Kedves #3, nem értem, honnan szedted ezt a marhaságot. Ha megcsalni vagy elhagyni tervezném, nem a megoldást keresném mindenütt.

2014. máj. 12. 21:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Olyan már volt, hogy letámadtam, de az egy igazán jó, szenvedélyes szeretkezéstől fényévekre volt. Márpedig nagyon magasra tette a lécet a kapcsolatunk elején, amíg még nem dolgozott ennyit :)
2014. máj. 12. 21:39
 7/10 anonim ***** válasza:
22%
csald meg!
2014. máj. 12. 21:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem akarom megcsalni, szeretem és vele akarok lenni. Szerintem ez érthető igény egy kapcsolatban..
2014. máj. 12. 21:50
 9/10 anonim ***** válasza:
persze h lehet! amikor én diákmunkázok, akkor 12órázok, örülök ha a kádig meg az ágyig elhúzom magam utána...:S de valahogy meg kellene oldani, bár itt a jó idő, gondolom most sok a meló..:S
2014. máj. 12. 22:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedves 3! Ti meg a rendes, dolgos asszonyokat hagyjàtok el, csaljàtok meg. Akkor most?
2014. máj. 13. 12:35

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!