Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a ló pikulát csináljak ha még a 40éves fizikatanárnőm is rámizgul akinek 2velem egyidős gyereke van?
Honnan találtad ki, hogy nő vagyok, nem beépített locsolócsöves egyed (ha már a lehűtésnél tartunk)?
Csak nem abból, hogy telibetrafáltam a híresen jó női megérzésemmel?
De ha szeretnél lehűlni, mindjárt előkeresek egy húzósabb feladatot a fizika példatáramból! :-)
Amúgy miért pont én, így ismeretlenül, ha éppen az a problémád, hogy hogyan rázd le magadról azt a sok "nőneműt", akit - eddig nem teljesen tisztázott okokból - "ájulás környékez a körzetedben"? :-)
Mi van, ha még a fizika tanárnőd is szebb és fiatalabb nálam?
Utolsó de kemény...... :D :D :D
Szerintem anyukádat sajnálta a fizikatanárod.
13# nem a te megérzésedböl kvetkeztettem hanem én megéreztem hogy nõ vagy Amugy jhetnek a fizikapéldák jó vagyok belõle nembaj ha egyetemi cucc(mert a megérzésem azt sugajja hogy egyetemista vagy.)
hogy miért nincs csajom? nemtom lányokkal így barátként jó de nemnagyon akarnak soha semmit lehet h. tul jo vagyok hozzájuk...
"te nem az a válaszoló vagy ne nézz "hülyének""
Elárulod, hogy miből következik, hogy ne ugyanaz lennék?
(Mert a női logikámmal nem jöttem rá. :-)
(Én írtam a 11., 13. és a 17. hozzászólást.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!