Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a ló pikulát csináljak ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a ló pikulát csináljak ha még a 40éves fizikatanárnőm is rámizgul akinek 2velem egyidős gyereke van?

Figyelt kérdés
tesi után kicsit még le voltam izzadva és amikor betoppantam órára utánna alig tudott magával mit kezdeni alig vette le rólam a szemét...helyes vagyok de nem célom hogy minden nõnemü elájuljon a körzetemben...tanácsok?
2014. máj. 12. 23:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés kifejtését olvasva az első sor végén becsipogott nálam a "túlhevült kamaszfiú a láthatáron" vészjelzés. :-)
2014. máj. 13. 01:36
 12/20 A kérdező kommentje:
vészjelzés ez azt jelenti hogy lehütessz szivi?
2014. máj. 13. 01:50
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Honnan találtad ki, hogy nő vagyok, nem beépített locsolócsöves egyed (ha már a lehűtésnél tartunk)?

Csak nem abból, hogy telibetrafáltam a híresen jó női megérzésemmel?

De ha szeretnél lehűlni, mindjárt előkeresek egy húzósabb feladatot a fizika példatáramból! :-)

Amúgy miért pont én, így ismeretlenül, ha éppen az a problémád, hogy hogyan rázd le magadról azt a sok "nőneműt", akit - eddig nem teljesen tisztázott okokból - "ájulás környékez a körzetedben"? :-)

Mi van, ha még a fizika tanárnőd is szebb és fiatalabb nálam?

2014. máj. 13. 02:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó de kemény...... :D :D :D

Szerintem anyukádat sajnálta a fizikatanárod.

2014. máj. 13. 03:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem csak csodálkozott, honnan jön ez a rohadt büdös.
2014. máj. 13. 09:20
 16/20 A kérdező kommentje:

13# nem a te megérzésedböl kvetkeztettem hanem én megéreztem hogy nõ vagy Amugy jhetnek a fizikapéldák jó vagyok belõle nembaj ha egyetemi cucc(mert a megérzésem azt sugajja hogy egyetemista vagy.)

hogy miért nincs csajom? nemtom lányokkal így barátként jó de nemnagyon akarnak soha semmit lehet h. tul jo vagyok hozzájuk...

2014. máj. 13. 11:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Akkor csak 50%-ban jött be a megérzésed, mert már kinőttem az egyetemet, és ott sem a fizika volt a kedvenc tantárgyam.
2014. máj. 13. 12:16
 18/20 A kérdező kommentje:
te nem az a válaszoló vagy ne nézz "hülyének"
2014. máj. 13. 12:26
 19/20 Költőnő? ***** válasza:
Hát a helyesírásodon volna mit javítani ....
2014. máj. 13. 22:25
 20/20 anonim ***** válasza:

"te nem az a válaszoló vagy ne nézz "hülyének""

Elárulod, hogy miből következik, hogy ne ugyanaz lennék?

(Mert a női logikámmal nem jöttem rá. :-)

(Én írtam a 11., 13. és a 17. hozzászólást.)

2014. máj. 14. 08:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!