Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez nálatok kizáró ok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez nálatok kizáró ok?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ti egy életre megundorodnátok a barátnőtöktől, ha kiderülne hogy csúnya a nemi szerve? Furán hangzik, de komolyan kérdezem. Nekem is ez a problémám. Ápolt vagyok, igényes a külsőmre (na nem ribizlisen), az alakom is rendben van, a mellem is megfelelő méretű, csak ott lent nagyon csúnya...kilógnak a kisajkak, nem szép rózsaszín, és elég visszataszító. Ez nagyon taszító egy lányban ha "arra" kerül a sor, és az is látható lesz?
2014. máj. 12. 23:59
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
58%

nem...

nem a suncid miatt szeretnélek, hanem magadért.

2014. máj. 12. 23:59
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem, mert nincs csúnya punci, csak ápolatlan.

A tied is szép.

2014. máj. 13. 00:00
 3/29 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy csúnya! De szívesen megnézném!
2014. máj. 13. 00:01
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a kizáró ok az, ha a lány buta... Te pedig egy buta kérdést tettél fel.

(Nem, nem kizáró ok; honnan vetted egyáltalán, hogy ez kizáró ok lenne? Te nálad kizáró ok lenne, ha egy fiúnak nem szép a nemi szerve, ha közben ő életed szerelme? Ugye hogy nem...)

2014. máj. 13. 00:01
 5/29 anonim ***** válasza:
Dehogyis. Különben is, akit szeretek, annak szép a puncija és mindegy, hogy hogyan néz ki. Tedd magadban rendbe a dolgokat, hidd el, hogy szép az. ;)
2014. máj. 13. 00:02
 6/29 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy kizáró ok volna.
2014. máj. 13. 00:03
 7/29 A kérdező kommentje:
Oké ebben van valami...nyilván fordított esetben engem nem zavarna, de azért meg lehet érteni a félelmeimet, mert ez egy elég fontos dolog azért:/ vagy csak túlaggódom a dolgokat...
2014. máj. 13. 00:03
 8/29 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:
Nem.Felőlem aztán kilóghatna,engem az ilyesmi soha nem zavart.
2014. máj. 13. 00:04
 9/29 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:
Szerintem ne aggódj!Aki ezt szóvá teszi,az egy idióta.
2014. máj. 13. 00:05
 10/29 anonim ***** válasza:
Aki szeret, az elfogad, olyannak, amilyen vagy, és nem hiszem, hogy olyan csúnya lenne, ahogyan beállítod. Ne aggódj!
2014. máj. 13. 00:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!