Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szépnek tartjátok a saját nemi szerveteket?
Figyelt kérdés
Kaptatok már rá dicséretet vagy kritikát másoktól?2014. máj. 13. 00:56
31/46 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, de ha melegnek gondolsz és ez megnyugtat, ám legyen, nem akarom elrontani senki éjszakáját. Ha tudnátok mennyire unalmas napi száz méretes kérdést olvasni
2014. máj. 13. 02:04
32/46 anonim válasza:
Amúgy lehet, hogy a lányoknak nem számít a méret, oké, de attól még nekem számíthat:D Rendben, jó a 13 vagy 14 centi is, de jobban érezném magam 17-el, ha nem mások miatt, magam miatt. :)
33/46 A kérdező kommentje:
Fiúk! Nem érdekel kinek hány centi. Legalább ma este beszéljünk a szépségről
2014. máj. 13. 02:11
34/46 anonim válasza:
Csak próbáltam felhozni a dolog másik oldalát:D
De persze beszéljetek. :) (én már írtam korábban, 2 farkam nincs, még 1x nem tudok xd )
35/46 anonim válasza:
Nekünk is ugyanolyan unalmas a mellméretes kérdéseket olvasgatni... :)
36/46 A kérdező kommentje:
Köszi Jaguár, akkor miért fárasztjuk egymást? A szépséget soha nem számokban mérik.
2014. máj. 13. 02:17
37/46 anonim válasza:
De viszont ott más, mert valakinek jobban tetszik a nagyobb mell, valakinek meg a kicsi. :P
38/46 anonim válasza:
Az enyém szép formás. Tökéletes. 37F
39/46 anonim válasza:
Érdekes dolog: nekem úgy tetszik nagyon a farkam ha tükörben nézem az egész testemhez, alkatomhoz viszonyítva.
Viszont ha csak úgy bámulom magamnak akkor annyira nem jön be.
40/46 A kérdező kommentje:
Már sokszor küldtetek péniszes képet, igaz nem erre a kérdésre, de csak egyet találtam szépnek. Alig eres, fehér bőrű, fej szerűen kiálló, hosszú, piros makkal
2014. máj. 13. 02:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!