Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát nekem bejön, hogy ha sok mindenre nyitott... csak ne akarjon domináns lenni velem szemben egy nő (se az ágyban, se máshol), mert azt alkalmilag sem tűrném el. Túl domináns típus vagyok ehhez. Szóval nekem bejön a kötözés is meg mindenféle dolgok, de csak az adok oldalról.
Másféle perverzió... nem tudom mikre gondolhatsz. Kifejthetnéd esetleg.
Szamomra az volt perverz elmeny,amikor a sulival taborozni mentunk es az osztalyunkba egy japan lany jart aki leszbi volt es egyszer este bejott a szobankba ahol a baratnommel pont kamatyoltunk es felajanlotta,hogy megmutatja milyen a japan csok.
en gondoltam rajtam,de mosolyogva a paromra nezett o meg kopni nyelni sem tudott!
mivel eleg celratoro volt a japan kislany a parom par masodperc multan mar majdnem megfulladt a torkan lecsuszo nyelvtol!
de ami ez utan kovetkezett az kemenyre dagasztotta a farkamat! a parom hanyatt fekudt en dugtam ,a japan csaj folehajolt es a nyelven keresztul legalabb egy deci nyalat folyatott at. a parom majd meg fulladt de kapta a kov. adagot,es ez igy ment majd negyed oraig,mind ketten usztak a nyalba en meg akkorat elveztem mint meg soha!
a japan csoknal nincs is jobb...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!