Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk nektek bejön ha a lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejön ha a lány egy kicsit perverz?

Figyelt kérdés

2014. máj. 13. 03:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én már annyi perverz nővel találkoztam (szinte mind az volt valamilyen szinten), most inkább már jöhetne egy egyszerű normál is, semmi extra kilengéssel.
2014. máj. 13. 09:33
 12/25 anonim ***** válasza:
engedje h szopogassam a labujjait, nyalogatnam a talpait, kicsapatnam veluk a farkam. Atcsurgatna a nyalat a szamba, kinyalna a fenekem es meg is ujjazna, en is az o feneket. Raulne az arcomra, megnyalom belulrol a huvelyet nyelvvel, akkor kikotozes. Melytorkos szo patas, kozben hajat huzom kicsit, feje logjon le agy szelen es ugy b aszom meg a szajat, lovaglasnal megpaskolni, racsapni izombol a fenekere, 69 nel meg a golyoimat is nyelje be...stb:D
2014. máj. 13. 09:49
 13/25 anonim ***** válasza:
ja amit kihagytam...beleverem a szajaba a spermat, es ugy smarolunk, h csupa ondo a szaja es atadja nekem.
2014. máj. 13. 09:51
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem feltetlen kell perverznek lennie, eleg ha nyitott az uj dolgok irant. Mondjuk, manapsag, definiald mi a "kicsit" perverz :D
2014. máj. 13. 09:56
 15/25 anonim ***** válasza:

Hát nekem bejön, hogy ha sok mindenre nyitott... csak ne akarjon domináns lenni velem szemben egy nő (se az ágyban, se máshol), mert azt alkalmilag sem tűrném el. Túl domináns típus vagyok ehhez. Szóval nekem bejön a kötözés is meg mindenféle dolgok, de csak az adok oldalról.

Másféle perverzió... nem tudom mikre gondolhatsz. Kifejthetnéd esetleg.

2014. máj. 13. 10:54
 16/25 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. máj. 13. 10:59
 17/25 Nittyke ***** válasza:
fuuuu durva volt ezt vegig olvasni :D
2014. máj. 13. 11:18
 18/25 anonim ***** válasza:
Ha nagyon, az picit jobban bejön.
2014. máj. 13. 15:41
 19/25 anonim ***** válasza:

Szamomra az volt perverz elmeny,amikor a sulival taborozni mentunk es az osztalyunkba egy japan lany jart aki leszbi volt es egyszer este bejott a szobankba ahol a baratnommel pont kamatyoltunk es felajanlotta,hogy megmutatja milyen a japan csok.

en gondoltam rajtam,de mosolyogva a paromra nezett o meg kopni nyelni sem tudott!

mivel eleg celratoro volt a japan kislany a parom par masodperc multan mar majdnem megfulladt a torkan lecsuszo nyelvtol!

de ami ez utan kovetkezett az kemenyre dagasztotta a farkamat! a parom hanyatt fekudt en dugtam ,a japan csaj folehajolt es a nyelven keresztul legalabb egy deci nyalat folyatott at. a parom majd meg fulladt de kapta a kov. adagot,es ez igy ment majd negyed oraig,mind ketten usztak a nyalba en meg akkorat elveztem mint meg soha!

a japan csoknal nincs is jobb...

2014. máj. 13. 15:54
 20/25 anonim válasza:
Basszus miért nem járunk...
2014. máj. 13. 17:21
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!