Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen érzés, amikor belétek élveznek? (MELEG TÉMA! )
Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 09:17
1/2 anonim válasza:
Felteszem ugyanolyan mint csajoknal a fenekbe elvezes. Eddig negy sraccal voltam, elsore nem jott be a passziv dolog, masodikkal mar kellemesebb volt, neki engedtem hogy ott fejezze be. Harmadik srac nem szerette az aktiv dolgokat, negyedikkel elvoltunk, minden mehetett.
Az erzes, hat, fura. Olyasmi mint a beontes, csak joval kevesebb "anyaggal", testmeleg, es mennyisegtol fuggoen akar meg lotyogni is tud (masodik srac eleg sokat termelt, igy hazauton olyasmi erzesem volt mintha sokat ittam volna ures gyomorra, csak kicsit lejjebb).
Feltakaritani utana mar mas kerdes :D
21/F
2/2 anonim válasza:
nagyñ jo.nekem orgazmusom volt.a sperma jôtt,pont akkor a gpontnâl èreztem a kèjt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!