Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ha valaki szeretné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha valaki szeretné megtölteni a "mézescsuprodat"? Vagy hogy kérjek barátság extrákkal-t?

Figyelt kérdés

Távolabbi lány ismerős (barát?), 28 éves. Régebben jártunk egy rövid ideig, de most már nincs semmi, bár szerintem vonzódunk egymáshoz... Nemsokára születésnapja lesz, és gondoltam, veszek neki egy cukortartó kerámiaedényt (egyik kirakatban megtetszett neki régebben).

Nagyon le akarok vele feküdni, baráti szexet szeretnék, csak szóban erre úgy rákérdezni.... főleg, hogy a hangulat sem épp "olyan".... elég nehéz, nem csináltam még ilyet, nem tudom, hogy reagálna, hogy venné ki magát, esetleg ha nemet mond, milyen lenne köztünk a kapcsolat...

Szerintetek mit szólna, ha pár nappal azután, hogy átadtam neki a cukortartót... azt írnám neki chaten, hogy "szeretném megtölteni a mézescsuprodat... mit szólnál hozzá? ;)"

Tudom, hogy szokatlan... de talán nem túl direkt, és esetleg vicces is, ha akarja, érti a poént (vagy éppen félreérti).

Vagy esetleg jobb ötlet?

2014. máj. 13. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt általában a lányok szokták kérni, különben felejtős.
2014. máj. 13. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Teljesen jó ötlet!

Amúgy meg felnőtt emberek vagytok szerintem ezt meg lehet dumálni. Főleg azért mert tudtára kell adni, hogy te benne lennél. Lehet hogy most nemet mond, de nem fogja elfelejteni és mikor már nagyon ki lesz éhezve akkor igen lesz a válasz. Persze ehhez azt kell, hogy folyamatosan tudasd vele, hogy benne lennél.

Én ezt úgy oldom meg, hogy tudatom vele, ha szex beszéd téma van köztünk, hogy már totál merev vagyok. Ez bejön szerintem a csajoknak, főleg ha megbeszéli veled a szex témát amúgy is. Nőnek érzik magukat melletted, kívánatosnak tartják magukat és ezt szeretik.

2014. máj. 13. 12:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát élőbe már reflexből is hajlamos a nő tiltakozni. Ebből kifolyólag az ilyen témát neten szoktam mindig feldobni, ott merészebbek :) 24/F
2014. máj. 13. 12:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem olyasmit ír vissza, hogy nyalogatni is szeretnéd-e a mézescsuprát, hanem azt, hogy 800 ml fér bele, és ő az akácmézet szereti a legjobban, akkor azért te is vedd a lapot! :-)
2014. máj. 13. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:

XDDD ha velem történne ilyen..én körberöhögnélek X""D

20/L

2014. máj. 13. 12:41
 6/7 A kérdező kommentje:
még jöhetnének vélemények... köszönöm!
2014. máj. 16. 16:03
 7/7 A kérdező kommentje:
?
2014. máj. 17. 11:22

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!