Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg, hogy nekem ez a fajta szex nem öröm?
Szeretem a barátomat, jó vele programokat csinálni, azonban, szex terén nincs minden rendben. Ha szeretkezünk, nagyon sokszor átcsap dugásba az egész. Néha nekem is szükségem van rá, de úgy érzem, hogy nem túl romantikus mostanában.
Előtte soha nem engedtem be senkit a fenekembe, de ő nagyon erősködött, hogy hagyjam már neki. Oké, akkor hagytam, annak ellenére, hogy nekem semmi élvezetet nem nyújt az, hogy a popsimat tömködi, de engedem neki,mert ő nagyon élvezi. Más is van így ezzel?
Ezután jött az, hogy popsiból punciba akarta áttenni a farkát, de arra mondtam, hogy nem, mert nem találom túl higiénikusnak, akármennyire is tisztálkodom előtte. Erre is húzza a száját. Múltkor azt akarta, hogy ha már nem rakhatja át punciba, akkor szopjam le. Alapvetően nincs bajom a szopással, mert tudom, hogy neki nagy élvezet, de a fenekem után ne kelljen már bekapnom a péniszét... Ha a puncimba teszi, utána szívesen szopom. Nekem ez az egész popsis szex nem tetszik, csak azért csinálom,hogy neki jó legyen.
Miért van az, hogy sosem elég neki semmi, és állandóan többet akar? Utálom azt is, hogy ha nagyon fel van izgulva, akkor mocskosul beszél szex közben. Nyilván néha kell is, de nem állandóan.
Ha mondom neki, hogy szívesen leszopom, kiverem neki, örömmel szexelek, és a fenekembe is beteheti, akkor miért nem elég neki, miért kéne utána még tovább szopnom? Nem érti meg, hogy nekem ez nem jó, és szerinte önző vagyok, hogy nem örömmel engedem be őt hátra. Mellesleg cserébe alig kapok valamit, ha kinyal, azt raktározzam el egy hónapra.
Mellesleg ő nem néz ki jól de szeretem, rám meg azt mondják, hogy elég jó csajszi vagyok. Engem ez nem érdekel, de ő is hangoztatja, hogy milyen jó kis nőt szerzett magának. De mégis úgy érzem, nem tudom vele megbeszélni a szexszel kapcsolatos problémámat.
Ti a helyemben mit csinálnátok? Nem szeretnék emiatt szakítani, de ha nem lesz változás,akkor úgyis ez lesz a vége.
19L
A végén kicsit logikátlan, azt akartam írni, hogy:
De mégis úgy érzem, nem becsül meg rendesen, nem tudom vele megbeszélni a szexszel kapcsolatos problémámat.
Te nem egy férfival vagy együtt, hanem egy erőszakos kisfiúval. Nem szabad, hogy rád erőltesse az akaratát!
Ha szeretem és tisztelem a másikat, akkor azt nézem, hogy neki és nekem is jó legyen, ne csak az egyikünknek!
Szerintem jól seggbe kéne rúgni és kihajítani!
Mellesleg amiket írtál (popsiból punciba stb.) egy csomó veszélyes fertőzést el lehet kapni, aminek ne tedd ki magad, főleg ne egy ilyen senki miatt.
Ezt a srácot úgy kezeled, mint egy akaratos kisgyereket és ezért nem értékeli a korlátain belül eső tartalmakat.
Szerintem most egy időre állíts le mindenféle szexuális kontaktust irányába (1-2hét)n és utána fokozatosan térjetek vissza a témára. Az anál pedig a továbbiakban szóba se kerüljön. Közöld vele, hogy abban semmi örömödet nem leled, miatta pedig nem vállalod be. Pont. Vagy esetleg hagyd el a francba. A leírtak alapján sokat nem ér...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!