Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ájult már el valaki orgazmus közben?
Figyelt kérdés
Volt már olyan intenzív orgazmusa valakinek, hogy elveszítette az eszméletét, akár néhány másodpercre is?2014. máj. 13. 13:59
1/4 anonim válasza:
Életem legnagyobb orgazmusa majdnem ájuláshoz vezetett, legalábbis szerintem. Nagyokat nyögtem, heves volt a légzésem, a szívem pedig úgy vert, hogy majdnem kiugrott a helyéről. Belezsongott a fejem is az orgazmusba, euforikus állapotba kerültem, utána pedig teljesen kinyúltam. :)
2/4 anonim válasza:
Nekem csak olyan volt, hogy alig kaptam levegot... :)
4/4 anonim válasza:
nem de sorozatos orgazmusom már volt én csak a gyönyörre emlékszem, a barátom szerint vagy két percig "rángatóztam" és nem voltam magamnál
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!