Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/7 anonim válasza:
én már óvodáskoromban is dörzsölgettem magam, mert jólesett :D persze akkor még nem tudtam, mi az, de ebből következik, hogy bármilyen életszakaszban egészséges, ha élvezed! :))
4/7 anonim válasza:
A maszturbálásnak nevezhető cselekvés már bölcsis korban is elég gyakori, szóval korhoz, nemhez,családi állapothoz,párkapcsolathoz nincsen kötve.
Egészségedre.
5/7 anonim válasza:
#3-dik hozzászóló... ...akárcsak én írtam volna szóról szóra... :-)
Ez olyan mint amikor valaki szomjas és iszik... :-) ...vagy éhes és eszik... :-)
6/7 anonim válasza:
Akárhány éves korban normális, a szerencsések korábban rájönnek. :D
7/7 anonim válasza:
igen, normális. van aki öntudatlanul, már kisgyerekkorban csinálja, akár 6-7 évesen (főleg lányok, fiúknál kell hozzá a merevedés is, legalább spontán, reggeli, hogy észrevegyék, hogy valami "van"... persze amióta van a net, és mindenhol a szexbe fut bele a gyerek is, azóta a felfedezés kicsit korábbra jött)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!