Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Annyira szexelhetnékem van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szexelhetnékem van Vele! Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Régebben kavargattam egy gyerekkel és ilyen alkalmi kapcsolat volt közöttünk.Csak az volt a baj,hogy én szerelmes vagyok belé,amire rájött és így már nem akar velem lenni,mert nem akar kihasználni és eddig azt tudta,hogy nekem is csak ARRÓL szól. December óta nincs köztünk semmi és azóta is csak 2x beszéltünk és iszonyatosan hiányzik..de viszont ÚGY is hiányzik...annyira szeretnék vele lenni megint és annyira kívánom,de nemtudom,hogy érjem el ezt..más fiúkkal is lenne lehetőségem ilyenre,de én csak szerelemből tudnék valakivel lefeküdni..Mit csináljak? 19/L
2014. máj. 13. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:
és lesed őt az oviban is?
2014. máj. 13. 19:45
 2/2 anonim válasza:
Maszturbálj?? :O
2014. máj. 13. 20:07

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!