Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Élvezné a párom a szexet ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élvezné a párom a szexet ha ilyen méretem van?

Figyelt kérdés

Van barátnőm még nem feküdtünk le. Mindketten szüzek vagyunk én 22 éves. A péniszem kb 14 cm és főleg emiatt nem mertem csajozni. Olvasva sok választ ez egy átlag határ eset lehet de nem is tudom. Ránézek és nekem egyszerűen kicsinek tűnik, használhatatlannak. Ránézek barátnőm szép formás fenekére és egyszerűen nem tudom hogy egyáltalán elég lenne e neki. Úgy értem a nagy fenék miatt akadályba ütközhet a férfi így nehezebb betolni teljesen a péniszt és lehet még ez a 14 cm menne se be teljesen. Így vagyok lovagló pózzal is, egyszerűen a barátnőm nagynak tűnik az én farok méretemhez. De nem csak ő hanem a legtöbb nő, szóval a farkam lehet kicsi.

Bocsi, hogy sokat írok csak sokat agyalok ezen sajnos, komplexusom van miatta. Valaki érzett már hasonlóan? Ki lehet használni jól ezt a méretet?

2014. máj. 13. 20:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
29%
pisilni jó
2014. máj. 13. 21:00
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
hát ha legalább elég vastag akkor még lehet valami.. milyen vastag?
2014. máj. 13. 21:01
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
Ez egy átlag méret. Lehet, hogy amiatt tűnik kicsinek, mert masszív a testfelépítésed, vaskosabb combok stb. Nem kicsi ez. A nő lehet nagy, de a hüvelye nem 20 cm mély te. :) Teljesen jó méret, tudni kell használni. Nekem is csak 1 cm-el hosszabb kb. Vastagság fontosabb. ha az eléri a 4 centit, tök jó leszel.
2014. máj. 13. 21:02
 4/17 anonim ***** válasza:

Itt gyik-en mindenkinek 30 centi van.

A csaj nem tud terpeszkedni? Egy majdnem spárga is megteszi

2014. máj. 13. 21:02
 5/17 anonim ***** válasza:
69%
Nyugi a 14 telejsen átlagos méret nem lesz semmi gond. Oldalról elhet nem érne oda de puff neki akkor oldalról nem csináljátok. nekem volt 20 cm fölötti méretű párom vele meg lovaglóban nem ment mert tul nagy volt és fájt ha túl mélyre ment.
2014. máj. 13. 21:04
 6/17 A kérdező kommentje:
Makkom 5 cm átmérőjű
2014. máj. 13. 21:05
 7/17 anonim ***** válasza:
Nyugi, jól bepucsít hosszáférsz a puncihoz én 12cm el is kielégítettem hatalmas fenekű lányt.
2014. máj. 13. 21:05
 8/17 anonim ***** válasza:
Persze, hogy élvezné... Szerintem is átlagos a méreted, ne aggódj, igen itt mindenkinek 30 cm-es,na persze. Ha igazán szeretitek egymást, beszéld meg a barátnőddel, mondd el, hogy mik az aggályaid, lehet, teljesen feleslegesen agyalsz. Amúgy lányoknál is vannak ilyen félelmek bőven, pl.túl kicsi vagy nagy mell, narancsbőr, súlyfelesleg, stb. Vágjatok bele!!
2014. máj. 13. 21:12
 9/17 anonim ***** válasza:
Hát ha szűz nem hiszem, hogy lenne bármiféle gond, max az, hogy alig fér be.. 5cm azért nem kicsi egy szűz lánynak.
2014. máj. 13. 21:14
 10/17 anonim ***** válasza:

Nekem 13 cm es nem kulonosebben volt gondom. Ha hatulrol akarod akkor a lany jol behajol es kesz, nekem csak allva volt gond belole ugy h a lany is felegyenesedett, mert ugy alig megy be valami. Nyugi jo meret az, csak figyelmesnek kell lenni es megtalani, hogy mi izgatja es csokolgasd kozben, nem csak a farkadbol all a szex. Viszont elsore, 5 cm atmerovel csak ovatosan csianld :D

21/F

2014. máj. 13. 21:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!