Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élvezné a párom a szexet ha ilyen méretem van?
Van barátnőm még nem feküdtünk le. Mindketten szüzek vagyunk én 22 éves. A péniszem kb 14 cm és főleg emiatt nem mertem csajozni. Olvasva sok választ ez egy átlag határ eset lehet de nem is tudom. Ránézek és nekem egyszerűen kicsinek tűnik, használhatatlannak. Ránézek barátnőm szép formás fenekére és egyszerűen nem tudom hogy egyáltalán elég lenne e neki. Úgy értem a nagy fenék miatt akadályba ütközhet a férfi így nehezebb betolni teljesen a péniszt és lehet még ez a 14 cm menne se be teljesen. Így vagyok lovagló pózzal is, egyszerűen a barátnőm nagynak tűnik az én farok méretemhez. De nem csak ő hanem a legtöbb nő, szóval a farkam lehet kicsi.
Bocsi, hogy sokat írok csak sokat agyalok ezen sajnos, komplexusom van miatta. Valaki érzett már hasonlóan? Ki lehet használni jól ezt a méretet?
Itt gyik-en mindenkinek 30 centi van.
A csaj nem tud terpeszkedni? Egy majdnem spárga is megteszi
Nekem 13 cm es nem kulonosebben volt gondom. Ha hatulrol akarod akkor a lany jol behajol es kesz, nekem csak allva volt gond belole ugy h a lany is felegyenesedett, mert ugy alig megy be valami. Nyugi jo meret az, csak figyelmesnek kell lenni es megtalani, hogy mi izgatja es csokolgasd kozben, nem csak a farkadbol all a szex. Viszont elsore, 5 cm atmerovel csak ovatosan csianld :D
21/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!