Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi vesz rá egy lányt arra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vesz rá egy lányt arra, hogy péniszt vegyen a szájába?

Figyelt kérdés
Én nem tudom, hogy mit élveznek benne, de ahogy itt olvasgattam van olyan, aki még azt is szereti ha a szájába élveznek. Mondjuk ha magamból indulok ki bármikor kinyalnám és megujjaznám a baratnőmet (még szűzek vagyunk), de azt másnak gondolom.

2014. máj. 13. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:
18%
Mert ha nem teszi akkor megmutatom neki a kisbaltát és az oltott meszes vödröt.
2014. máj. 13. 21:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Most ez ugyanolyan, hogy te pl. nem akarnál megcsókolni egy fiút sem... De egy lány igen. Normál esetben egy lány sem akarna megcsókolni egy lányt, de fiút igen. Ez kb. ugyanilyen példa, remélem érthető a párhuzam.

22/F

2014. máj. 13. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
41%
Ez csak azt jelenti, hogy nem vagy meleg...
 4/10 anonim ***** válasza:
Én !
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor nekik ez úgymond 'természetes'?
2014. máj. 13. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Az élvezés szerintem is túlzás...de, az, hogy kielégít szájjal is, az nem. Akkor a pasik se nyalják ki a nőt, mert az is orális. Egyébként, meg azért, mert jó látni, amikor örömet szerezhet az ember. Lehet ebben a mai világban elég nehéz felfogni.(tisztelet a kivételnek)
2014. máj. 13. 21:46
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
Mi vesz rá egy lányt/nőt? Megmondom.....a csábító látványa, a finom íze, a kellemes tapintása, az ellenállhatatlan illata, és végül de nem utolsósorban ami az élvezet csúcsa.....a fincsi sperma a végén...hmmmm.....:)
2014. máj. 13. 21:48
 8/10 anonim válasza:
100%
Én nagyon ritkán szeretem ezt cainalni a baratommal ha szeretem akkor viszont nagyon egy es felev utan batran mondhatom minden nap eljatszadozom vele igyis ugyis kizarolag azert mert tudom nagyon imadja es tudom hogy ez neki jo en sajnos olyqn tipus qgyok hogyha o ad es en nem akkor lelkiismeret furdalasom van dez lehet neki nem rossz minden esetre ennek elenere hangsulyozomvnem igazan szeretem a kukit a szamban csak nagy ritkan! egy làny :-)
2014. máj. 13. 21:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak magamból indulok ki: szeretek örömöt okozni, nem mellesleg engem is nagyon felizgat. Kettő az egyben. ;) :)
2014. máj. 13. 21:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Az első hozzászólónak üzenem, hogy ha ezt viccesnek szánta, akkor gond van a humorérzékével.

Ha meg - még ha erősen eltúlozva is - a saját szexuális kultúráját, érzelmi intelligenciáját és a női nemhez való viszonyulását tükrözi a hozzászólása, akkor jobban teszi, ha meggondolja, hogy hova dugdossa a péniszét, mert egyszer úgy járhat, mint az az angol pasi, aki addig erőltetett az élettársára olyan dolgokat, amiket ő nem akart, (nem kizárólag az orális szex terén) amíg egy nap a nő leharapta valamijét, és mielőtt mentőt hívott, hogy a férfi azért el ne vérezzen, még lehúzta a WC-n, ami a szájában maradt, hogy visszavarrni se tudják a sebészek.

Kérdező, ha nem is mindenkinek, de a legtöbb nőnek ugyanúgy természetes, hogy így (is) örömet szerezzen annak a férfinak, akit szeret, mint neked az, amit arról írtál, hogy hogyan tudnád kényeztetni a barátnődet.

2014. máj. 14. 10:01

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!