Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ha a barátotok bennete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha a barátotok bennetek megy el, utána mit csináltok?

Figyelt kérdés

Nemsokára fog.gátlót fogok szedni, idővel ugye hagyni fogom, hogy a barátom bennem menjen el. Ti ilyenkor mit szoktatok csinálni? Mert ugye a spermának ki kell jönnie. Csak megtörlitek magatokat lenn, bugyi fel és kész? Vagy letusoltok? Mit kellene tenni?

Normális válaszokat szeretnék kapni... Köszönöm!

19/L

2014. máj. 13. 23:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Mikor hogy van hogy letusolok de van hogy csak megtorlom de szex utan azert rakj be betetet mert a sperma folyik ki beloled
2014. máj. 13. 23:33
 2/9 anonim válasza:
Hát ugye ami bemegy az ki is folyik. Tehát arra készülj fel, hogy amíg elérsz a mozsdóig addig zsepit vagy valamit nem árt oda tartani. Én meg szoktam mosakodni úgy alulról kívül-belül alaposan és igazából ennyi.:)
2014. máj. 13. 23:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Elmegyek utána wc-re és ott kifolyik.
2014. máj. 13. 23:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Kicsi fekvés után már érzed,h elkezd kifolyni,szóval jobb utána elmenni mosdóba.

Szex után jó letusolni.

Jó tanács:Az első tablettánál még ne engedd agybafőbe a puncibaélvezést.Szépen várd ki az első levél végét.

2014. máj. 13. 23:40
 5/9 A kérdező kommentje:

Szóval jobbnak találjátok a mosdást. Csak a zsepi nem elég? Kb. mennyi ideig folyik ki? Annyira bugyuta kérdések, tudom, sajnálom is, dde elég tudatlan vagyok ezen a téren :/

Persze. Nem fogom azonnal belémengedni, gumival fogjuk tovább is egy ideig. Ezért írtam, hogy "idővel" engedni fogom magamba :) De nagyon köszönöm a jótanácsot! :)

2014. máj. 13. 23:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Wc-n kitörlöm ha este van, másnap reggel fürdés.
2014. máj. 13. 23:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Törölköző van alattunk, mindketten azzal megtöröljük, aztán vagy alszunk,vagy ha nem, akkor zuhany.

Egyébként nem tudom, de nekem úgy tűnik, hogy nem jön ki annyi, hacsak nem rögtön. Mintha felszívódna vagy veszítene a mennyiségéből...

2014. máj. 14. 00:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Folyik ki, tehat zsebkendovel megtorlom, majd reggel zuhanyzas. Masnap meg tisztasagi betet elkel, mert van , hogy egesz nap folydogal.
2014. máj. 14. 00:11
 9/9 anonim válasza:
Ha utana belul is megmosod magad nem igazan fog folyni, mivel ugye kimosod magadbol. Meg azert nekem kenyelmesebb is ugy, h nem folyik belolem fel napig..:)
2014. máj. 14. 10:41

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!