Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mire indul be szex közben?
Figyelt kérdés
gondolk pl?különböző fetish vagykötözés csunya szavak alázás,francia,fenék nyalás.vörös rúzs stb...első sorban lányok válasza érdekelne#x b
2014. máj. 14. 09:26
1/5 anonim válasza:
Én egy olyan lánytól, aki imádja ha ki van szolgáltatva a teste nekem, és bármit megtehetek vele miközben tudja, hogy sose élnék vissza a helyzettel. Kár, hogy hiány van belőlük. :D
2/5 A kérdező kommentje:
nem rossz én (Y) -lom.én meg ha cigizni látom szépen fel van öltözve kivan sminkelve vörös rúzs száj kontúr ha hosszú haja van szépen kiengedve
2014. máj. 14. 09:41
3/5 anonim válasza:
Mire a szexre kerül a sor, addigra én már be vagyok indulva de nagyon. De azért lehet ezt fokozni. Ha látom a barátnőmön, hogy most szét akar szedni annyira kíván.
4/5 anonim válasza:
Kiszolgáltatottság, fájdalom, alázás, légzéskontroll.
19/L
5/5 anonim válasza:
Ha a párom a nyakamat csókolgatja, vagy finoman harapdálja bizonyos helyeken.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!