Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy 39 éves férfi hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 39 éves férfi hogyan veszi egy 18 éves lány szexuális közeledését?

Figyelt kérdés
Örülne neki?kb. ilyen korban milyen elvárásai lehetnek?Mert én hamarosan nagyon szeretnék vele találkozni.

2014. máj. 14. 11:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%

Én nem kezdenék ilyen kislánnyal még akkor sem ha nem szűz. Az3rt ilyenkorra a legtöbb férfi az érett,kiforrott szexualitasú nőket kedveli.

De rajta múlik.

Családja remélem nincs

2014. máj. 14. 11:57
 2/22 anonim válasza:
attól függ, milyen viszonyban vagytok, van családja, meg egyebek. Meg hogy milyen beállítottságú, ezt csak te tudhatod.
2014. máj. 14. 11:58
 3/22 anonim ***** válasza:
61%
Normális, érett ilyen korú férfi semmit nem akarna egy ilyen idős kislánytól.
2014. máj. 14. 11:59
 4/22 anonim válasza:
köztem és a párom között 21 év a korkülönbség, ennek ellenére nagyon jól kijövünk, nálunk nem csak a szexualitásról van szó, a szerelem útjai kifürkészhetetlenek. Örülni maximum akkor örülne, ha ő is hasonlót érez. Érett, komoly nők lehetnek az elvárásai. De ha nem tudsz semmi konkrétumot én a helyedben nem akarnám beégetni magam előtte
2014. máj. 14. 12:02
 5/22 anonim ***** válasza:
örülne
2014. máj. 14. 12:03
 6/22 A kérdező kommentje:

Nagyon szabaderkölcsü,és egyedülálló.

Nem házas,nincsen családja,ha lenne én nem

kezdenék ki vele,mert nem vagyok egy szemét kis kurv a.

Fiatal korom ellenére viszont egyáltalán nem vagyok tapasztalatlan

ezen a területen,szóval mindent jól csinálok,nem bénázok,stb.

2014. máj. 14. 12:06
 7/22 A kérdező kommentje:
4es,igen,ha kapcsolatról lenne szó,akkor nyilván egy idösebb nöre vágyna,én ezt megértem,de én csak szexet szeretnék,semmi komolyat.
2014. máj. 14. 12:09
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Én miért nem tudok kifogni egy ilyen lányt?? :-P
2014. máj. 14. 12:12
 9/22 anonim válasza:
Ez a te beállítottságodtól is függ. Ha olyan szabadelvű, akkor kihasználná a helyzetet, te is élveznéd, aztán.... ki tudja mi lenne. Egy szép emlék vagy kínos érzés egy esetleges későbbi találkozáskor. ennyi erőből az utcasarokra is kiállhatnál
2014. máj. 14. 12:14
 10/22 anonim ***** válasza:

Én 35 vagyok...

Ha egy 18 éves csaj közeledne hozzám, én nem ellenkeznék!!!!

Én szeretem a fiatalabb csajokat!, akár tapasztalt, akár nem...

2014. máj. 14. 12:25
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!