Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesiöltözőben többiekkel versenyhokizni b-hajlam?
Nem jelent bixeualitást. Több könyve emliti a jelenséget (közös maszturbálás fiúk között, meg a nemi szervek összehasonlitgatása, és hasonlók), pontosan kivételként, hogy nem jelent automatikusan bi/homoszexualitást. A kisérletezséhez, és a felfedezéshez kötik pubertás korban. Ez mindaddig igaz csak, amig nem egymás kielégitésébe torkollik a dolog.
Ez egyébként számomra is meglepő volt, mert nagyon sokat sportoltam gyerekkorom óta, tehát a közös tusoló,öltöző második otthonomnak számitott sokáig, de sose tapasztaltam ilyesmit. :)
Az biztos, hogy a hetero nem lesz bi ettől még, viszont a meglévő bi/homo hajlandóság hamarabb felszinre kerülhet, és főleg látványosabban. Magyarul akiben ez megvan itt már valószinüleg érzékelni fogja, ha a saját neméhez is vonzódik. (pl: hoki közben észreveszi, hogy de szivesen besegitene a szomszédjának.)
Egyébként annyiból mindenképpen "káros" (inkább szerencsétlen gyakorlat), hogy a versenyhokinál a cél a mielőbbi elélvezés. Igy lesz egy fiúöltözőnyi "csődör" nagyszájú, önbizalommal teli rossz szerető, mert gyorstüzelővé válnak :))))
Én nem tanácsolom a nevezést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!