Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudom ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom ez normális?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok eddig sose voltak ilyen 'problémáim' most az elmúlt 2-3 hétbe viszont már háromszor.voltam piercingesnél aki nagyon bejött.utána beszéltünk facebookon szóbahozta hogy szexeljünk.nemet mondtam DE gondolatba már százszor..miközbe beszéltünk nem is tudtam másra gondolni csak hogy milyen jó lenne vele....pár napja ültem egy társasággal egy padon ahol van ilyen asztalszerűség is.nem tudtam másra gondolni csak hogy szívem szerint felfeküdnék az asztalra és szexelnék ott egy fiúval akivel amúgy kölcsönösen bejövünk egymásnak.ma pedig vonatoztam jött az ellenőr.fiatal fiú volt tök nem is az esetem de mégis a vonatozás további részébe nem tudtam másra gondolni csak hogy uristen milyet szexelnék vele:D és elképzeltem..tök hülye lettem:D és nem értem eddig sose jutottak eszembe ilyenek..
2014. máj. 14. 15:30
 1/3 A kérdező kommentje:
miért van ez?
2014. máj. 14. 15:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Enyhén kifejezve: Ki vagy éhezve, ennyi :)

Írj :)

2014. máj. 14. 15:33
 3/3 anonim válasza:
Szexre vágysz. Ennyi.
2014. máj. 14. 15:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!