Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a barátnőm ennyire megváltozott?

Figyelt kérdés

Szűz volt előttem, és hát kb. két hónapig kb hozzá se lehetett érni. A melleit is nagy durcizva foghattam csak meg, és kb 2 hónap után engedte hogy megujjazzam, de arra hogy ő hozzámnyúljon még 1 hónapot vártam.

Most viszont hogy megvolt az első szex meg ilyesmi, szinte már csak azért akar velem találkozni. Azt mondja hogy neki kevés a szex, mert egy héten egyszer találkozunk plusz ugye a menstruációs hét, tehát egy hónapban 3x szeretkezünk.

Mégis mikor együtt vagyunk hétvégén, 2 menet sem elég neki.

Mondjuk én is többre vágynék nem csak havi 3, de mikor együtt lehetünk végre én nem csak szexelni akarok, hanem összebújni, beszélgetni, stb.

Nekem valahogyan hiányoznak a régi idők, amikor nem csak azért találkoztunk hogy szexeljünk. Így úgy érzem magam mintha nem barátnőm, hanem "dugópartnerem" lenne. De megmondani se akarom neki, mert megértem őt is, viszont miért változott így meg? Szexmániás szerintetek?

Tudom az lenne a megoldás hogy többször találkozunk, de sajnos nem tudunk..

19/F

2014. máj. 14. 15:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Azért azt ne meséld be, hogy egy egész hétvégébe, csak 2 menet fér be...

Egyáltalán nem lett szexmániás, de vállaltad, hogy veled kiélheti magát, mert te vagy neki az első. Így most már teljesíts is, ne rinyálj.

2014. máj. 14. 15:47
 2/14 anonim ***** válasza:

Szexeljetek amennyit csak bírtok!

Ő még csak most jön bele igazán.

Ha vennél magadnak egy motort, te sem a garázsban akarnád nézegetni, hanem az úton akarnál lenni vele.

Csináld, és szépen vissza fog állni minden a régibe miután elül az újdonság érzése ;)

(tapasztalat)

2014. máj. 14. 15:50
 3/14 A kérdező kommentje:
Több is beleférne, de nekem már picit sok lenne 2nél több.
2014. máj. 14. 15:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Ne bujócskázz keféld szét majjdöreg korodban bujhatsz eleget
 5/14 Moszuke ***** válasza:

hát pedig ez nem lesz hosszú életű ha nem mondod el, hogy te mire vágsz.

muszáj beszélgetni. a hosszútávú kapcsolat nem a szexre, pénzre, külsőre vagy bármi hasonlóra épül... csak is a kommunikációra, meg alap szintű összeillésre.

nem szex mániás, nem változott meg csak feloldódott 1-2szexuális gát és szeret téged, ezért vágyik rád.

6/14 anonim ***** válasza:
Addig örülj. Én mióta elvettem barátnőm szüzességét, egy jót nem szexeltem azóta :( Valamiért valami sose jó :(
2014. máj. 14. 15:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Az első hónapokban én is sokkal többet igényeltem, napi 3-4 simán belefért (mi is hétvégente találkoztunk 3 napra). Most hogy már együtt élünk, elég egy naponta, vagy két naponta. Idővel elcsillapodik, nem kell aggódni :)

20l

2014. máj. 14. 15:54
 8/14 anonim ***** válasza:

ez se nem kapcsolat,se nem szexkapcsolat....

heti 1 talival szerintem nem fog semmilyen irányba haladni ez kettőtök között...

2014. máj. 14. 15:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Nyilván az lenne a legjobb, ha többször találkoznátok. Szerintem egyáltalán nem szexmániás, csak arról van szó, hogy szeret veled lenni és valószínűleg neki sem a szex az első a kapcsolatban, de ha belegondolsz, olyankor, mikor a párok sokáig nem találkoznak, általában erre kerül sor először. Ez szerintem normálisnak tekinthető. A probléma fő forrása, hogy nem tudtok annyit találkozni, hogy mindkettőtöknek az igényeit maximálisan ki tudjátok elégíteni. Miért nem mondod el neki azt, amit írtál? Hogy te is többre vágysz, de igényled, hogy beszélgessetek stb, mert nagyon szereted? Egyébként sajnos el kell, hogy keserítselek, mert "távkapcsolatban" mindennek bele kell férnie a hétvégébe. Hidd el, tapasztalatból beszélek. Először beszélj vele erről, aztán remélhetőleg okosabb leszel tőle, ennél jobb tanácsot nem tudok adni. Sok sikert!
2014. máj. 14. 15:59
 10/14 A kérdező kommentje:

A kommunikáció megvan köztünk, facebookon egész nap beszélünk. De élőben inkább a szexen van a hangsúly.

Ami nem is baj, mert ha megérzem az illatát szinte már akkor feláll, de éjjel fáradt vagyok hogy 2nél több menet legyen. de mostmár nappal is rámmászik, multkor is elkezdtünk nézni egy jó filmet és hiába mondtam hogy ne most, ő akkor is már a nyakamat puszilgatta..

2014. máj. 14. 16:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!