Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a hiánya nélkül, hogyan legyek motiváltabb?
Első éves egyetemista vagyok. Most vizsgaidőszakom van, de barátom nincs, viszont egy csomó vizsgám van, a héten összesen 4. Tanulás közben előző félévben itt volt nekem a barátom, és kikapcsolódásként szexeltünk nagyon sokszor.
Viszont már nem vagyunk együtt, egyedül tanulok, nem tudok olyan jól kikapcsolódni. Kicsit úgy érzem, hogy ő motivált a tanulásnál. Ma masztiztam, mert hiányzik a kikapcsolódós szex, pedig nem igazán szokásom magamhoz nyúlni (kicsit lelkiismeret-furdalásom van, tudom, hogy felesleges.)
Más is volt már ezzel így? Mit tegyek ellene?
19L
csak akkor írj ha csinos vagy!
30+
leírhatom a motivációs technikáimat privátban, de a szex relaxáló hatását egyik sem pótolja mert nem szex és nem emberi kapcsolat
azzal pótolhatod egy részét, ha pihensz valamelyik impotens/homokos fiúbarátod mellkasán. az relaxál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!