Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A borosüveg nyaka kb akkora mint egy farok?
Figyelt kérdés
Fel akarom magamnak dugni valamit és söppet részed vagyok XD még nem szexeltem de nagyon pici agyok ott lenn és kíváncsi vagyok, belémférne-e egy farok :D2014. máj. 14. 20:15
11/19 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Vagy a szexről késtél le, vagy nagyon hamar iszol alkoholt...
12/19 anonim válasza:
"A borosüveg nyaka kb akkora mint egy farok?"
A kérdező agya akkora mint egy borsó? :-)
13/19 anonim válasza:
Most azért megittàl egy üveg bort hogy kiprobáld beléd fér e a nyaka ?
14/19 A kérdező kommentje:
hú, ez de jó volt, kár, hogy egy borosüveggel kellett csinálni XD
2014. máj. 14. 20:50
15/19 anonim válasza:
Hát... Ez 90%, hogy nem igaz(az egész).
16/19 A kérdező kommentje:
pedig de :) és nem azért ittam meg a bort, hogy ezt kipróbáljam, hanem mert kaki volt a napom, de ha már itt volt, miért ne
2014. máj. 14. 20:58
17/19 anonim válasza:
Probálj ki egy uborkát utána edd meg !
18/19 anonim válasza:
nekem is jöhetne egy p u_c i nedves fröccs! :) aztan kinalnalak a bugyidból és belédhatolnák tövig azt belecsavarnám a borodba úgy smárolnálak le! Na tetszett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!