Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok csak tini korukban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok csak tini korukban elutasítóak és bunkók? Ha dolgozom lesz autóm, házam lesz esélyem egy párkapcsolatra? Tapasztalatok? 18/f

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha gondolom idősebb 22-23 egy lány, akk már csak nem olyan nagy igényekkel rendelkezik, és gondolom más lesz a fontosabb minthogy " a barátnőimnek díszelegjek milyen helyes a pasim " vagy nem? Elképzelésem az, hogy talán már ilyen idős korba fontosabb az, ha vki ink talpra esettebb mint helyes.
2014. máj. 14. 22:08
1 2
 1/11 Koaxk Ábel ***** válasza:

Az ilyen típusú lányok később aranyásók lesznek!

Vagy ha valami csoda történik megkomolyodnak, de ez a ritkább eset.

2014. máj. 14. 22:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Ott a pénzedre fognak menni a könnyűvérűek... :D
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem 16 évesen is az a fontos, hogy talpraesett legyen:)
 4/11 anonim ***** válasza:
nekem egyszer egy csaj maga mondta meg, hogy mennyire hülye volt tiniként. a tetovált, nagydarab, izmos bunkó állatok kellettek neki. meg is lett az eredménye, felcsinálták. most meg már a kutyának sem kell, pedig nagyon jó csaj. bezzeg most már egyfolytában azon sír, hogy hol fog találni egy rendes, valamire való srácot...de azoknak meg nem kell gyerekes nő
2014. máj. 14. 22:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Én megvagyok magammal elégedve. Suli melett dolgozom.kresz stb. De vhogy mégsem azt veszem észre h a lányok vonzóbbnak találnának.: ) persze én meg vagyok magammal elégedve külsőleg. Ink jobban érdekelne, hogy az idősebb nők ezt hogy látják, és idősebb férfiak hogy tapasztalják. :)
2014. máj. 14. 22:14
 6/11 Szergej55 ***** válasza:
Aki 18 éves korában is segg, az már esélyes, hogy hülye marad.
2014. máj. 14. 22:16
 7/11 Noydra ***** válasza:

Tinikorban is ugyanúgy van esélyed normálisat találni.

Megsúgom több is.

Mert 20as éveikre a normálisak, akiket külsőre is szívesen nézegetnél az ágyadban, jó eséllyel komoly kapcsolatban lesznek.

2014. máj. 14. 22:16
 8/11 A kérdező kommentje:
7es. Ebben igazad van. Ezért is félek, hogy senki olyat nem találok akit viszont tudok szeretni. Nem egyszerű a mai világban fiatalnak lenni. :D
2014. máj. 14. 22:20
 9/11 anonim ***** válasza:
aha.. 16 éves korban még az számít a csajoknak, milyen menő meg helyes vagy. Huszonévesen meg az, hogy mennyi van a zsebedben.. :D Egyik se jobb.
2014. máj. 14. 22:26
 10/11 Andrea Henrietta ***** válasza:
Minden lány mást keres egy férfiaban/ fiúban. Én már 18 évesen is komoly kapcsolatra vágytam, visszont nem volt olyan fiú, aki kapható lett volna erre. És az nem történhet meg, hogy igenis van lány aki vonzónak talál, csak nem meri kimutatni? Mert a komolyabb lányok, olyanok, amilyenre végysz, talán nem mer lépni... (21/L)
2014. máj. 14. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!