Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezem a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy már többször szexeltem, de valamiért nem élvezem. Azt hozzá kell tenni, hogy nagyon szűk vagyok. Eddig egy fiúval voltam akinek nagyon nagy volt.. Olyankor fájt is, és egy fiú volt akinek kicsi volt, de akkor is kellemetlen volt egy kicsit és nem is igazán élveztem. Nem tudom mi lehet a baj. Valaki mondjon valami ötletet, de normális válaszokat szeretnék. Köszi L/19

2014. máj. 15. 03:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát elég sok kérdés van itt....

Egyedül mi a helyzet, úgy se élvezed?

Benedvesedsz eléggé?

Érzelmek voltak egyáltalán?

Mennyire voltak tapasztaltak?

Ellazultál rendesen?

2014. máj. 15. 04:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék az első válaszolóhoz, kérdezés ügyben...

- Az aktust megelőzően hogyan izgatott fel a partnered?

- Miket csinált?

- Sikerült csikló orgazmust átélned?

- Az aktus alatt végig kellemetlenül érzed magad "ott lenn"?

- Mivel védekeztek? /26/L

2014. máj. 15. 04:25
 3/9 anonim ***** válasza:

nem voltál ráhangolva

30+F

2014. máj. 15. 05:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem a számodra megfelelő partnerrel vagy.
2014. máj. 15. 07:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerelmes voltál már?
2014. máj. 15. 08:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Próbálkozni kell több partnerrel hogy megtudd hogy veled van-e baj vagy a partner nem megfelelő!
2014. máj. 16. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Majd jön valaki, aki mellett minden eddigi kérdés semmissé válik, aki mellett minden perc maga a csoda. Szexelni nem divatból kellene, hanem mert azt hozza ki bekőled a partnered.
2014. máj. 16. 21:26
 8/9 A kérdező kommentje:

Pár kérdésre válaszolnék.

Ha magamnak csinálom nagyon is élvezem semmi baj nincs. Az első fiú nem volt tapasztalt vele majdnem 2 évig voltam együtt. Nem, nem voltam szerelmes sajnos egyikbe sem. Már az ujjazást sem élvezem annyira.. lehet, hogy tényleg az a baj, hogy nem voltam eléggé felizgulva.

2014. máj. 20. 00:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja és óvszerrel védekeztünk, de volt amikor nem (tudom felelőtlen..stb. ebbe most nem mennék bele) és akkor sem élveztem annyira.
2014. máj. 20. 00:29

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!