Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Egyre többször hallom ezt. Mi az oka?
alap minden nőnél. csak mosakodjon rendesen
30+F
Bár én nem vagyok férfi és nincs is sok tapasztalatom, ilyenről még nem is hallottam. Ha szereted a másikat, mindenhogyan örömet szeretnél neki szerezni, legalábbis ez alap szerintem. Nálunk a Párommal sosem volt ezzel probléma, mindketten szeretünk adni is és kapni is szerencsére, bár ízlések és pofonok. Lehet valaki alapból elítéli az orális kényeztetés minden fajtáját (ilyenről már hallottam), de amikor egy csaj (direkt nem írtam, hogy nő!) úgy reagál, hogy "fúj", azt én személy szerint pusztán éretlen viselkedésnek tartom.
21/L
Mert nem alkalmazzák a "nyelvszabályt" :) (olyannal nem fekszem le, akit nem tudnék nyalogatni)
Érthető valahol. Egyéjszakáson a lányok többsége sem engedi, hogy az alkalmi partnere a szájában élvezzen el gumi nélkül.
Ugyanaz, csak pepitában.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!