Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom meg hogy elment?
Ezért mondják az öreg, tapasztalt férfiak is azt, hogy a női lélek kiismerhetetlen, mert kiismerhetetlen.
- Vannak feltételezések, elméletek, vannak jelek, de biztosat mondani senki nem tud. Ez örök talány marad.
"a női lélek kiismerhetetlen, mert kiismerhetetlen."
A Net Próféta leszólott az égből és mennyei igéjét hirdeti vala! Halleluja, meg Jézus Krisztus-Ámen.
Na, lószart. Ezt a szerencsétlen pi&savirágok mondják. Nem kiismerhetetlen, csak egyesek olyannyira vaksik és ignoránsak, hogy leszarják azt. Senki nem kérte meg a férfiakat, hogy emeljenek minket pódiumra - aztán vinnyogjanak, hogy elérhetetlenek és kiismerhetetlenek vagyunk.
"Senki nem kérte meg a férfiakat, hogy emeljenek minket pódiumra - aztán vinnyogjanak, hogy elérhetetlenek és kiismerhetetlenek vagyunk."
A 4-esnek üzenem: ha annyi nőt sikerült eljuttatni a csúcsra, hogy ennyire magabiztos a kérdésben, akkor ossza már meg velem ezt a talányt. Mert nekem öreg korom ellenére sem sikerült rájönnöm az elégedett nő ismérveire, pedig meglehetősen sokszor próbálkoztam tapasztalatot szerezni. Engem nem a remegő lábak szaftos történetei érdekelnek, hanem csak az elégedettség érzése.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!