Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Honnan tudom meg hogy elment?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom meg hogy elment?

Figyelt kérdés
3 honapja vagyunk eggyütt hétvégén eggyütt leszünk.. az a baj még szüz vagyok és nem tudom hogy ő mikor élvez el.. Tudtok valamit javasolni amiböl megtudom mikor élvez el a bnőm? értelmes válaszokat szeretnék kérni ha lehet... köszi :)

2014. máj. 15. 12:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem fogod kielégíteni.
2014. máj. 15. 12:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Miért gondolod ezt? :/
2014. máj. 15. 12:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezért mondják az öreg, tapasztalt férfiak is azt, hogy a női lélek kiismerhetetlen, mert kiismerhetetlen.

- Vannak feltételezések, elméletek, vannak jelek, de biztosat mondani senki nem tud. Ez örök talány marad.

2014. máj. 15. 12:12
 4/10 anonim ***** válasza:

"a női lélek kiismerhetetlen, mert kiismerhetetlen."

A Net Próféta leszólott az égből és mennyei igéjét hirdeti vala! Halleluja, meg Jézus Krisztus-Ámen.

Na, lószart. Ezt a szerencsétlen pi&savirágok mondják. Nem kiismerhetetlen, csak egyesek olyannyira vaksik és ignoránsak, hogy leszarják azt. Senki nem kérte meg a férfiakat, hogy emeljenek minket pódiumra - aztán vinnyogjanak, hogy elérhetetlenek és kiismerhetetlenek vagyunk.

2014. máj. 15. 12:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Honnan fogod tudni? Ha elmegy, azt tudni fogod, hidd el ;)
2014. máj. 15. 12:39
 6/10 kovpet ***** válasza:
Ha jelen vagy olyankor, akkor megérzed, de legalábbis szól majd. Ha nem vagy jelen, akkor beszéld meg vele, hogy küldjön sms-t olyankor :)
2014. máj. 15. 12:45
 7/10 anonim ***** válasza:

"Senki nem kérte meg a férfiakat, hogy emeljenek minket pódiumra - aztán vinnyogjanak, hogy elérhetetlenek és kiismerhetetlenek vagyunk."

A 4-esnek üzenem: ha annyi nőt sikerült eljuttatni a csúcsra, hogy ennyire magabiztos a kérdésben, akkor ossza már meg velem ezt a talányt. Mert nekem öreg korom ellenére sem sikerült rájönnöm az elégedett nő ismérveire, pedig meglehetősen sokszor próbálkoztam tapasztalatot szerezni. Engem nem a remegő lábak szaftos történetei érdekelnek, hanem csak az elégedettség érzése.

2014. máj. 15. 12:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyetlen szócska: kommunikáció. Kinyitom a számat, kérdezek, válaszolok, megosztom, amit gondolok. Nem nehéz, kipróbálhatja mindenki.
2014. máj. 15. 13:05
 9/10 anonim ***** válasza:
8-nak: "kisdobos mindig igazat mond!" :)
2014. máj. 15. 13:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Sokrétű szerelmi életem során egyetlen hölgynél nem vettem észre, amikor elment. Sajnos, nem is volt mit észrevennem. A fél év alatt egyetlen egyszer sem.
2014. máj. 16. 22:40

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!