Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális játékszerekkel kapcsolatban tudnátok tanácsot adni?
-A vibrátoroknál én az 5-10e közötti sáv alatt nem nézelődnék. A smile,vewibe cuccait tudom ajánlani, nem aranyáron vannak, de nagyon jó minőségűek. Lelo szvsz nem éri meg a súlyos árat.
Akkor végy g-pont vibrit, ha fixen tudod, hogy arra kell (csiklóra is jó ez igaz, de nem fog "kitölteni" ha arra vágynál) Ha kell hüvelyi izgatás van G-pontra is jó rotációs makkú, és csiklókaros vibri. Ettől tuti megőrűlsz, de az ára is 15 +-5e. Hozzáteszem megéri.
Ezek hangosak egyébként, pl. a smile happy nem, sőt csendes, és vizálló is. Arra figyelj, hogy ceruza elemmel lehessen etetni, mert akkor ceruza akksival nagyon fenntartható jószág lesz.
Én egyébként a helyedben vennék egy smile happy-t csiklóra (és később hüvelyre, lovaglós masztihoz), és egy "kopogós" műanyagú olcsóbb G-pont vibrit. A puhább anyag rosszabbul vezeti a rezgést mint a kemény, a g-pontra meg pont az a legjobb :) (minél többet kapjon)
Namost egy vibri a csiklóra, és egy g-pontodra az egészen biztosan "sikitós karmolós" :D
-Gésa golyó izgis, de elsősorban hüvely tornához jó. A nem vibrátorost venném, mert ott a hüvelyeddel kell mozgatni ,és rezgésbe hozni, és érzed a mozgást. Edzéshez ajánlanám, önkielégitéshez nem.
-Pénisz gyűrű: Erősiti a merevedést, és keményebb, cirka 1 centivel nagyobb lesz a szerszám. A makk is, ettől érzékenyebb, "kéjesebben lüktetős". Ezt te is nagyobbnak fogod érezni, ha pedig csiklókaros/golyócskás a kialakitása minden lökésnél izgatja a csiklót is. Ez is jó vétel, nem drágák, csak figyelni kell, hogy a méret a szerszám átmérőjének 2/3-a meglegyen, 1/3-ot nyújtva ellátja a feladatát, de nem szorit el nagyon.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!