Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Emberek, megállja a helyét a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek, megállja a helyét a következő tétel?

Figyelt kérdés

"A nők a kedves s-ggfejért bolondulnak

A feminista gondolkodást magukévá tevő nők olyan Férfit szeretnének, aki nem létezik. Ők nem kérnek a rendes fickókból, mert az túl unalmas nekik. Inkább valami olyasmit szeretnének, aki ha kell s-ggfej velük, megalázza őket, hogy meglegyen az izgalom, de azért jófej is tud lenni, ha a nőnek épp arra van szüksége.

A modern Férfi azonban egy percig sem akar egy jófej lúzer lenni, akit messziről elkerülnek a nők. Ahogy egy nő nem tud félig teherbe esni, úgy nem létezik a jófej/s-ggfej hibrid Férfi sem. A modern Férfi, ha nőt akar, akkor jól teszi, ha s-ggfej lesz. Hamar megtanulják, hogy csak akkor ragaszkodnak hozzájuk."

2014. máj. 15. 14:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Már csak azt nem értem, miért kell sértegetni. Ezek nem az én szavaim voltak, én csak a véleményekre voltam kíváncsi, ki hogy látja. Erre meg mit kapok? Azt hogy én vagyok az idióta. Na gratulálok, emberek, ti is csak a sértegetéshez értetek. Frankó.
2014. máj. 15. 15:37
 12/23 anonim ***** válasza:
Te írtad ki a kérdést úgyhogy a te szavaid.
2014. máj. 15. 15:38
 13/23 A kérdező kommentje:
Még idéző jelbe is tettem a szöveget, jelezvén hogy ezek NEM az én szavaim :D Előbb nézzetek ki a fejetekből, mielőtt lehordjátok a másikat. Na pá!
2014. máj. 15. 15:39
 14/23 A kérdező kommentje:
(öcsém, most tényleg kicsit megszédültem :D )
2014. máj. 15. 15:40
 15/23 anonim ***** válasza:

"Ezek szerint ti csajok vagytok. Valamiért tényleg vonzanak titeket a bunkók."

Jaj, nyuszi. Félre érted. Én nem az idézett szöveg miatt álltam neked, hanem azért, amit Te írtál. :) Na, így mindjárt más, ugye?

2014. máj. 15. 15:43
 16/23 A kérdező kommentje:
Valamit kiírok, erre egy komplett jellemrajzot állítanak ki rólam; hogy én hülye vagyok én buta vagyok, elmegyógy initézetben lenne a helyem kényszerzubbonyban, közveszélyes elmebeteg vagyok aki saját magára és a környezetére is ártalmas, lúzer vagyok, semmire kellő akasztófa virág :D Megy a sértegetés szünet nélkül, mindenki ítélkezik, mindenki csodás lénynek embernek, tüneménynek képzeli magát, és mindenki hülye. Mindenki ostoba. És mindenkinek az a kényszer képzete hogy bizony Ő a legokosabb. Egy ismeretlent meg gond nélkül lehordhatunk. :D Áááh mindegy, inkább igyekszem megnynugodni, elszámolok lassan ezerig magamban :D
2014. máj. 15. 16:01
 17/23 anonim ***** válasza:

Tudod, az emberek nem szeretik a degradáló általánosításokat. Ha pedig valaki elköveti ezt, főleg Itt, kedvesem, annak kellemetlen következményei lehetnek és lesznek.

A reakciódból és abban leírt mondanivalódból leszűrhető, hogy objektíven vagy szubjektíven ítélkezel és ez Nagyban meghatározza a válaszolók hozzáállását a témához és hozzád, mint kérdezőhöz. :)

2014. máj. 15. 16:06
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem ismerik az idézőjelet, miért háborodsz fel?

Részben igaz. A nők az olyan s"ggfejt szeretik, aki a s"ggfejkedést okosan és ügyesen csinálják.

2014. máj. 15. 17:05
 19/23 anonim ***** válasza:

A nők elsősorban a jóképű és/vagy pénzes pasasokért bolondulnak. Aki nem ilyen, azt emberszámba sem veszik, levegőnek nézik, legjobb esetben friendzóne. Az a része is igaz, hogy ha egy pasas kőbunkó tapló tinó, azt ők úgy értelmezik hogy "domináns" és szörnyen imponál nekik a kötekedő, agresszív, tahó természet.

Aztán ugyanezek mennek feminára meg cotcotra hisztizni a puncipajtásoknak hogy a domináns férfiistenük hazaérkezéskor két nagy maflással indított, mert nem volt kész a vacsora, és hogy a férfiak micsoda szemétládák, fúj, monnyonle.

Az ilyeneket egy szikrát sem tudom sajnálni, nektek kellett az alfahím, cicáim, tessék, lehet neki örülni, amit kaptok mind a tietek legyen. Úgy kell nektek.

A józan,felvilágosult férfi hamar rájön hogy a boldogság nem párkapcsolat függvénye, és hagyja a nőket a bugyuta felfogásaikkal a fenébe.

14:13, vélhetően olyasvalaki aki hasonló jót kacagott lárvalányhaj bullshitjén.

2014. máj. 15. 19:43
 20/23 anonim ***** válasza:
Valaki citromba harapott..
2014. máj. 15. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!