Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy pasi mi miatt megy el hamar?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi mi miatt megy el hamar?

Figyelt kérdés
Van egy pár hónapos kapcsolatom, sokat beszélünk, szinte minden nap, de elég keveset találkozunk. Eddig 2x feküdtem le vele, de mindkétszer hamar elment, még attól is sziszegett ha hozzá értem. Mitől lehet ez? Annyira izgató vagyok számára, vagy csupán arról van szó, hogy ő ilyen típus (ha van ilyen egyáltalán)? Köszönöm.
2014. máj. 15. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Talán túl ideges, még új neki az egész, és talán régen volt már más nővel. Idővel elmúlhat.
2014. máj. 15. 14:16
 2/10 anonim ***** válasza:

béna.

a gyors lövetűek ilyenek

életem legizgatóbb nőjét órákon át dugtam elsőre. tudtam, hogy nem lesz több lehetőségem :D

2014. máj. 15. 14:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Mivel már a 2. alkalommal történik, így ez a tipusú pasi csupán ilyen tipus. Nem bírja a kiképzést:D Első alkalommal oké, 1 percen belül, de már a 2. alkalommal nem.
2014. máj. 15. 14:25
 4/10 anonim ***** válasza:
10%
Nyilván azok a férfi egyedek termékenyítették meg a legsikeresebben a női egyedeket, akik előbb mentek el, mint a nők. Ez az evolúció miatt van így.
2014. máj. 15. 14:28
 5/10 anonim ***** válasza:
mindig tudtam hogy egy evolúciós kudarc vagyok :(
2014. máj. 15. 14:32
 6/10 A kérdező kommentje:
kb fél óra volt az egész, de be sem tette, csak engem simogatott és ujjazott. Mire én is akartam neki csinálni valamit, megfogtam a combját, és elsült. Akkor mindig erre számítsak?
2014. máj. 15. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:
igen. azért ügyeskedett hogy kompenzálja a villámfarkat
2014. máj. 15. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Húha, itt valószínű nagyon kezdő fiúval állunk szemben. Te tenni semmit nem tudsz. Előbb-utóbb hozzászokik a húsvér nő látványához és javul a helyzet.
2014. máj. 15. 15:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon nem kezdő pedig már. Mi lehet az oka hogy hamar elsül?
2014. máj. 15. 15:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Mikor együtt voltunk barátnőmmel én is nagyon felizgultam és az előjáték miatt :) Előfordult rosszabb napjaimon , hogy csak 5-6 percig tartott , viszont az nagyon intenzív és gyors volt :D Ezt a hanghatásokból érzékeltem :)

Szóval nagyon beizgul :)

2014. máj. 15. 15:42

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!